söndag 30 december 2012

Bloggtips: It´s a house bjuder på nyårsdekorationer!


Bild: It´s a house

En blogg jag gärna besöker är It´s a house där duktiga Karolina visar inspiration i massor. Nu har hon gjort några tjusiga dekorationer inför nyår- och hon låter dessutom sina läsare få ta del av dem för att styla sina egna hem! Inte så farligt avancerade utan alldeles lagom skulle jag vilja säga. Inlägget heter Enkla nyårsdekorationer. Själv har jag en bokstavsbanner och en bokstavsgirlang som passar utmärkt till dylika tillfällen, ett bra inredningstips då de gör sig snygga året om.

Och förresten, nu när vi ändå pratar NYÅR... En fin och relativt enkel dukning inför den stora kvällen hittar ni hos Ellas inspiration. Ännu fler vackra dukningar finner du hos Fabriken.

13 kommentarer:

 1. Så härligt nyårspartajigt! Gott nytt år i förskott, kära du!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag blir alldeles glad bara av att se bilderna:) kram

   Radera
 2. Åhh, päronhalvor med After Eight... Kan väl knappast finnas något godare! Härligt att gosa med en sådan sööt hund som Bonnie och jag vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År!

  Kraam
  Petronella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det kan vara det godaste som någonsin "uppfunnits"!:) Bonnie var en riktig gosegris som jag gärna knyckt med mig hem:) Så fint, det tackar jag för och önskar naturligtvis dig detsamma! Jag blir så glad av att läsa din blogg! Kramar!

   Radera
 3. Härlig inspiration!

  Jag vill önska dig och dina killar ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att ni får en mysig kväll ni tre tillsammans.
  Jag är så glad att jag staplade in här för några månader sen och "träffade" dig.
  Gott Nytt År
  Massa Kramar Sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du, jag är också så glad över att du kikade in och att du blev min nätvän detta år!! Du har ett varmt hjärta och kloka värderingar och sådana människor ska man vara rädd om:) Vi tackar så mycket, ska vila några timmar nu så kanske jag orkar vara uppe till tolvslaget om jag har tur:) Önskar er också en jättefin kväll så hörs vi nästa år!:) Många kramar!

   Radera
 4. Käraste fröken Gredelin!

  Jag vill bara titta in denna sista dag på året, och önska ett riktigt gott nytt år till dig och de dina! Och så vill jag passa på att säga, att du skrev ju att du önskade dig mysbyxvänner under nästa år...Jag känner på mig och är tämligen säker på att du redan har en på gång, i mig, och att det glädjer mig tusenfalt!

  Stora kramar med 2013-lycka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frida! Bästa Frida! Tänk vad fantastiskt det ändå är det här med att träffas i den virtuella världen. Alla människor som vi annars inte hade mött.

   Jag brukar tänka att jag lär mig något av alla människor som korsar min väg. Ibland är det inte trevliga bekantskaper, ibland är det alldeles underbart, men oavsett så lär jag mig av var och en.

   Av dig har jag lärt mig att se det stora i det lilla. Jag har lärt mig att värdesätta det jag har. Dina livsbetraktelser blir nästan som mina egna genom din penna. Du skriver verkligen "med hjärtat i handen"! Tack för all pepp och all värme du ger när jag behöver det! Jag hoppas att 2013 blir ett år då dina kära får vara friska, får må ännu lite bättre och återhämta sig. Och jag tror redan att vi är en slags mysbyxvänner fast vi ännu inte har träffats, för det är lite som att kika in till en gammal vän när jag läser på din sida. Stor kram och Gott nytt år!

   Radera
  2. Käraste varma mysbyx-bloggrymds-vän!
   Du är ju fantastisk som ser mig som du gör, en sådan lycka det är att läsa det. Och du, du lär mig att uppskatta det jag har. Att minnas att sträcka ut en hand och se andra, även när jag själv är sänkt. Du har så många gånger, inspirerat mig. Jag ser hur du skänker så mycket värme och lojalitet till andra, också när din kropp är så illa däran, att ingen skulle klandra dig om du inte orkade något annat än att ta hand om dig själv. Och så många gånger har din värme hjälpt mig.
   Du är en lycka att lära känna!
   Varma kramar

   Radera
 5. Jag önskar Dig ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att det blir ett bra år för
  dig och din familj!
  Nyårskramar
  från Melodys matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för den fina hälsningen! Jag ska göra det jag kan för att året ska bli bättre än det förra:) Önskar er familj detsamma! Kramar!

   Radera
 6. Go kväll! Hoppas du orkar vara uppe och fira in det nya året. Om inte så är det ju inte så himla viktigt heller. Det var ledsamt att läsa om din sjukdom, finns det chans att bli bättre eller hur ser förloppet ut? Har ni något sånt i släkten eller? Ursäkta om du tycker jag har för närgångna frågor. Jag bara blir så förbannad på såna där sjukdomar som drabbar unga människor, jag förstår det inte liksom, usch.

  På tal om det där med valp så är jag inte heller någon valpmänniska. Vår nuvarande hund var 5 år när han kom till oss och allt har varit så lätt med honom, så,då bestämde jag mig för att aldrig mer köpa en valp. Men men man ska aldrig säga aldrig...


  Kram och styrka till dig in i det nya året!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är svårt att veta med denna typen av sjukdomar men risken är att de är långsamt progressiva och hittills har jag inte blivit bättre mer än under kortare perioder. Då jag är adopterad utan några större uppgifter om min bakgrund så kan ingen säga om det finns med i släkten, men när jag själv ville skaffa barn så fick vi svaret att det inte är risk för ärftlighet. Annars hade jag nog avstått, vill inte dela detta vidare... Nej, det är ju inte så man hoppas att livet ska bli, helt klart! Det är en våldsam förändring i livet helt klart!

   Hehe, jag förstår dig, det verkar så lockande med en vuxen "färdig" hund. Det beror ju lite på, min plan med vår rottis var att tävla och då vill man ju börja redan i valpåldern så att man kommer dit man vill. Men förstår att det var bekvämt med en femårig hund!:) Kram och tack för dina ord!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...