onsdag 12 december 2012

På julklappsspaning

Det var mörkt när jag lade mig och närapå mörkt igen även när jag steg upp...
Goaste tomten vaktar vår hall. Jag såg dessa "knastomtar" på Åhlens och föll pladask!
Jag har visst inte visat upp mina fynd från helgens julmarknad, men det här är ett av dem. En girlang från Nyblom & Kollén. I butiken hade de virat den runt en gran, den idén ska jag lägga på minnet. I år får den pryda vår tavellist i hallen.

Vilken konstig dag det varit idag. Jag började känna mig extrem tung och risig igår eftermiddag/kväll och febern gjorde att jag blev helt matt och varm. Så jag gick och lade mig, skrev en lapp till Peter att han skulle vara snäll och avboka min tid hos sjukgymnasten och även ringa till hemtjänsten eftersom jag kände på mig att jag behövde sova ut. Det kan man ju lugnt säga att jag gjorde, klockan var över två på eftermiddagen när jag väl vaknade!!

Just då ringde Ida och så kom Peter förbi för att se hur det var med mig. Man kunde ju tro att jag skulle vara pigg efter den Törnrosasömnen men icke... Nu ska vi i alla fall bege oss till lämpligt ställe för inhandling av ett par julklappar. Jag är i något slags "katastrofläge" mentalt och tänker hela tiden att det är bäst att förbereda allt som går ifall jag skulle råka hamna på sjukan igen... En av de presenter som känns mest angelägna är den som ska lämas till Gothia Tower, har klurat en del på vad som verkar lämpligt att ge bort. Nu är det inte så många dagar kvar innan insamlingen stänger.

Hepp, nu ska jag bege mig! Jag är så varm så att det känns som huden brinner- gott att få komma ut i vintern lite:)

4 kommentarer:

 1. Det låter verkligen inte bra att du går omkring med denna feber! Du är väl rädd om dig! Hoppas du hittade julklappar som du är nöjd med, så du
  inte behöver tänka mera på den biten.
  kramar från
  Melodys matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja ibland däckar jag ihop helt, men läkaren sa vid utskrivningen att det är viktigt att hålla igång trots febern så jag kämpar på! Har funnit ett par klappar men har några som saknas ännu:) Kram!

   Radera
 2. Det är klart att denna låååångvariga feber tär på dig... Jag tycker du är stark som orkar hålla i gång som du gör.
  Kanske skönt också att du orkar att komma ut lite i det vintriga kalla.
  Hoppas ni hittade julklappar! Vi har också handlat idag, men har kvar till Wiggo, gaaah en åttaåring är det inte lätt att handla till...
  Det du skrev om insamling till lärare/fröknar, vi har under alla år haft turen att det funnits en "föräldragrupp" som ansvarar för det, men jag har vänner som köper själv och det kan ju bli ganska mycket pengar eftersom det är ju inte EN pedagog att köpa till. Och köpa något litet för lite pengar är faktiskt svårt(tycker jag iaf)

  Så fint du har gjort hemma, och ditt girlangfynd var jättefin.

  Ta hand om dig fina du
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vissa stunder är jag SÅ ynklig, det känns som en mardröm, men som jag skrev till Melody så var läkaren bestämd med att man ska försöka hålla igång. Nu har detta nästan blivit "normaltillstånd" för mig känns det som *suck*

   Men vad bra med en föräldragrupp! Jag gillar egentligen att klura ut lämpliga gåvor (ja när jag inte har feber och känner mig nära döden femtioelva ggr om dagen då...) så jag skulle nog trivas i en sådan grupp. Jag trodde att det var standard att man gav nåt ihop så jag blev så snopen förra året när jag insåg att det inte funkade så där. Jättesvårt att komma på lämplig summa, man vill ju ändå visa att man uppskattar allt personalen gör för ens lilla guldklimp!

   Tack för de orden och sov så gott! Kram!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...