onsdag 19 december 2012

En liten julblomma

Istället för en kruka så kan man välja ut en kopp eller mugg som passar mottagaren. Här är det en mugg från finaste greengate som får agera "kruka".

Jag sprang på Max fröken igår och hon berättade att hon var på jakt efter en liten present till sin kollega. De hade dragit lott om vem de ska ge julklapp till och hon letade nu efter något fint men inte så dyrt. Kanske är det fler som är ute i samma ärende nu inför helgerna? Jag ska ge bort just en sådan "klapp" och det jag gjorde var att köpa en greengate-mugg (som jag vet att mottagaren uppskattar!) och så bäddade jag in en hyacint med mossa och placerade i muggen. Sedan tog jag ett bit band och klippte av en hörn av ett notblad. Till slut toppade jag det med en liten äppledekoration. Det blir en alldeles lagom present och muggen kan hon ju med fördel använda sedan. Så det får bli ett litet julklappstips såhär på morgonkvisten!

Nu ska jag strax bege mig med en klapp inhandlad på Pralinboden *mmm* som jag ska överlämna till rehab/arbetsterapeuten och sedan har jag tid på sjukhuset för datortomografi av lungorna. Önskar er en fin start på onsdagen!

4 kommentarer:

 1. För några år sedan köpte jag två röd och vit prickiga Green Gate muggar och planterade hyacinter i! Det blev början till en hel hylla med Green Gates muggar, assietter och nu har jag även fått en tekanna till. Superbra julgåva du gjort! Angående upphovsrätten till foton, så är det ju så att man godkänner Instagrams villkor när man öppnar ett konto. Idag säger de att de inte har för avsikt att sälja våra foton, men man ska nog akta sig för att lägga upp foton någonstans som man vill ha för sig själv. I bloggvärlden är det få som känner till lagen om upphovsrätt, likaså på FB. Det är till och med ett brott att länka till någon sida där det finns ett foto som är "stulet", vilket få tänker på! Hoppas du får en bra dag!
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket kul sätt att samla på! Kan tänka mig att du har en fantastiskt fin hylla med Green gate-porslinet. Jag har inget eget men ger gärna bort just Gg, inte minst för att butiken som säljer den här i lilla staden är så trevlig på alla sätt:)

   Jag har inte instagram (är inte så modern av mig *S*) så jag har dålig koll på just den delen, men du menar alltså att det i villkoren framgår att man lämnar över bildrättighetent till dem? Det låter ju inte så roligt! Jag har trott att det främst är väldigt unga människor som inte alls förstår att bara för att det finns på google så får man inte använda det fritt, men så läste jag ett blogginlägg av en kvinna, känd journalist, som försvarade en bild hon lagt upp på en person med att "det fanns ju på google"... Då blev jag lite beklämd!

   KRAM och tack detsamma, här är det frostigt och riktigt kallt, skönt att vara inne igen:)

   Radera
 2. Verkligen en lagom julklapp! Greengate-muggarna är ju verkligt fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är underbara! Om jag haft det där vita lantköket jag drömmer om så hade jag önskat mig en hel hylla med just green gate:)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...