torsdag 24 januari 2013

Evighetskalendern- the Ylva Skarp version

Överst: Ylva Skarp (klicka på bild för förstoring). Mitten: Max 365. Längst ner: Calendone.

Jag har länge haft ögonen på en "evighetskalender", jag tycker att det är både snyggt och praktiskt. Calendone är favoriten men sedan jag fick höra att även Ylva Skarp skulle utkomma med en egen variant så har jag varit nyfiken. Nu är den släppt och visst syns det att det är hennes design. Medan de andra exemplen visar datum så kör hon med veckodagar istället. Jag tycker att den är riktigt snygg och det skulle inte förvåna mig om den börjar dyka upp i inredningsreportagen snart. Dock hade jag inte riktigt räknat med att priset skulle vara så högt, 650 kronor. Fast å andra sidan så kan man ju ha den resten av livet så det kanske inte är så dyrt i alla fall? Det där med att räkna ut PPA (pris per användning) är något som varje kvinna bör kunna, vare sig det gäller skor, väskor eller kalendrar:-)

Vad tycker ni om Skarps kalender? Gillar? Gillar inte?

6 kommentarer:

 1. Tänk att du får 28 tavlor...då är inte 650:- särskilt dyrt, typ 23:-/st!
  Ett gott argument eller hur? ;-)
  Bästa hälsningar Ylva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj! Nu blev jag lite starstruck kände jag:) Har flera av dina produkter hemma! Helt sant, man får mycket för pengarna:)

   Radera
 2. Vad häftigt att Ylva Skarp varit här och kommenterat!
  Gillar det mesta hon gör faktiskt men just kalender föredrar jag att göra själv....

  Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gissa om jag blev förvånad!:) Kan förstå att det är smidigt att fixa sin egen kalender. Detta känns mer som dekoration än "planera-hela-veckan" dock. Kram!

   Radera
 3. PPA var ju bara såå smart! Såklart man måste tänka så! Fin kalender!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja visst är det ett smart sätt att räkna! Äntligen så kan jag argumentera för alla mina dyra väskor ju!:=) Tycker också att kalendern är fin. Kram tillbaks!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...