tisdag 22 januari 2013

Finfint shoppingtips- låt hemmet dofta av Maison Belle!


När det här publiceras så är jag förhoppningsvis på sjukhuset och ser om saker kan förklaras. Men jag kan inte hålla mig, jag måste dela med mig av detta braiga shoppingtipset! AgnesAmelia har just nu fri frakt och 25 % rabatt på allt i webshopen. De har märken som Voluspa, superhypade L:a Bruket (som jag för övrigt är lite nyfiken på!), Heyland & Whittle med flera. Och så det som gjorde mig extra glad: de har just nu svinbra priser även på Maison Belle!

Sedan ett par år tillbaka är jag "hooked" på detta märke! Jag använder det i köket, i badrummet och nu ska jag också testa toalettrengöringen. De är miljövänliga och de doftar sååå gott! Dessutom är flaskan snygg att se på, en fördel om man som jag gärna vill ha det lättåtkomligt och därför framme på diskbänken. På julen har jag christmasvarianten som doftar kanel. Nu låter det som om jag vore sponsrad *I wish* men tyvärr inte... Jag har i alla fall klickat hem några flaskor så att jag står mig ett tag, jag upplever att de räcker väldigt länge överlag. De finns även som tvättmedel/sköljmedel som jag skulle vilja prova, men det får bli en annan gång. Bästa tipset ni får idag: testa Maison Belle om ni inte redan gjort det!:)

7 kommentarer:

 1. Hoppas du fått reda på något mer på sjukhuset. Jag vill tacka för detta tips. Jag har tänkt testa LA:Bruket länge men varit lite för snål. Nu passade jag på! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att det var användbart! Tack för att du berättade. Jag tycker själv att det är roligt att få tips på reor och sådant. Du får "recensera" L:a bruket sedan då:) Kramar!

   Radera
 2. Hoppas att du uppdaterar så snarast du hör något!
  Ha det så bra man kan ha det i sjukhussängen och att du vilar ordentligt!
  Tänker på dig och klämmer tummar och tår för ett positivt besked!

  Kraaam Sandra

  SvaraRadera
 3. Hoppas du fått veta mer idag! Har vart nyfiken på Maison Belle

  SvaraRadera
 4. Vi hoppas också att den här sjukhusvistelsen ger dig svar och du kan få hjälp att
  må bättre!
  Vi tänker på dig!
  Massa kramar
  Melody med matte

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset...igen. Tänker på dig och hoppas det har gått bra idag!
  kram

  SvaraRadera
 6. Tänker mycket på dig och skickar lite extra vackra drömmar åt ditt håll där du ligger på sjukhuset och (förhoppningsvis!) sover!

  Varma kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...