tisdag 8 januari 2013

Om Mokkasin

Bilder: Mokkasins blogg. Mokkasin butik.

Mokkasin har gjort det igen! Visat varför de är Sveriges roligaste nätbutik alltså! Att introducera fantastiskt söta kan-inte-leva-utan-produkter är deras grej! Att det dessutom är favoriten Ingela P Arrhenius som är inblandad gör inte saken sämre... Jag som stod inne på Granit häromsistens och funderade på om jag inte hade nåt kul att sätta i en "mobil" ändock. Dessa små honeycombsfigurer hade ju varit perfekta! För 99 kronor stycket får du en samling blandade filurer!9 kommentarer:

 1. Vilka fasoner! Hmm.. Förstår att du blev lite förargad, milt sagt! Ja, en annan hade väl också fått finna sig, fast jag hade också velat skrika: JAG ÄR FRÅN VÄSTMANLAND! HALLÅ!!! Hahaha!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja egentligen är det ju en värdslig sak, men jag var ju så laddad!!:) och så var det röda mattan och uppklädda vakter och människor som viftade med sina plastkort som man visst får om man handlar för MÅNGA kronor under året... Och så jag då utan kort och bara helt besviken. Hade gärna haft sällskap av dig som är FRÅN VÄSTMANLAND!!!:=) Kanske en protestaktion mot NK:s rea nästa gång, hehe;)

   Radera
 2. Jädrans NK! Herregud, röda mattan, en helt annan värld ju.

  Vad spännande med Rädda barnen! Nyfiken såklart.

  kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jädrans NK!:=) Ja jag kände mig verkligen som "kusinen från landet" där jag stod och glodde på fin-kön:) Ska ta och skriva lite om det där Rädda barnen förstås, vet inte om det leder nånstans men...

   Kram och ha en bra tisdagskväll!

   Radera
 3. Vilken himla otur du hade med NK besöket!
  Hoppas du berättar om besöket från Rädda Barnen!
  Ha det gott!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var attans:) Får göra ett nytt försök och se om de tagit bort röda mattan:) Rapport från besöket (RB) kommer!
   Kram!

   Radera
 4. Meh! Sådana knasigheter! Nä, det går stenbort! Skönt att du kände dig pigg nog att traska iväg iaf, även om jag förstår att det måste ha känts snopet!
  Då får vi vänta lite till på den där julklappen alltså ;-)

  Stora kramen!
  Och jättesöta små dekorationsdjur, verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, knasigheter var namnet! Jag brukar inte bry mig om det utan tycker att varje butik får väl göra som den vill, men det här kändes... ja fånigt! Vi var många som försökte gå in som hindrades av vakterna och ja, det blev så tydligt vilka som är lite "fiiinare"... Röda mattan liksom... Men ja, jag var jättepigg just då, Peter blev nog lite trött på mig:) Ville se ALLT!

   Kramkram!

   Radera
 5. Oh! Nu såg jag att ni ska få besök av Rädda barnen! Spännande! Det vill jag gärna veta mer om.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...