måndag 28 januari 2013

San Fransisco

David Ehrenstråhles cityprints finns bland annat att köpa hos Artilleriet.

Nu är det tillkännagjort vilken stad som kommer att bli den nästa "The guide to..." av David Ehrenstråhle! San Francisco blev det alltså, inte vad jag gissat på men helt okej! Vi har ju Paristavlan i vårt sovrum och jag hade en misstanke om att Milano skulle bli den nästa så jag velade innan vi bestämde oss. Milano har vi ju varit i tillsammans hela lilla familjen medan bara jag varit i Paris än så länge. Men så blev det Bombay som kom näst och då var jag mycket nöjd med vårt inköp:-)

Fast jag ska ärligt säga att jag tröttnade lite när de släppte en ny Manhattan nu med tillägget "2013" efter att 2012-versionen blivit så efterfrågad. Då kände jag faktiskt att det blev lite FÖR vanligt. För visst är det väl så, man vill gärna hitta de där finheterna som man sett på olika ställen, men man vill inte att det ska vara en dussinvara... Lite av charmen med dessa är ju att de är i begränsad upplaga men om det ska komma nya guider för samma städer varje år så känns det lite poänglöst. Det är förresten lite kul att gissa vilka städer som följer och om det skulle vara så att Auckland kommer framöver så vete katten om jag lyckas motstå den?:-)

Vilken stad skulle ni vilja se som nästa guide?

8 kommentarer:

 1. Självklart svar från mig: London!!!!

  hehe, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart, det kunde jag nog nästan gissa:-) Kram

   Radera
 2. Supersnygga, har aldrig sett dem tidigare. Är inte så resvan så jag skulle gärna ha en över vår fina huvudstad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan jag berätta att senaste gången jag var inne på Artilleriet så sa en i personalen att hon hört rykten om att Stockholm kan vara på G. Kan tänka mig att många som bor där gillar en sådan, men bor man härnere i Gbg så blir det nog ingen hit:)

   Radera
 3. Åh, här har du en totalt novis och nolla och har aldrig hört talas om dessa fina guider. Hmmm, mitt svar är Venedig, dit skulle jag hemskt gärna vilja återvända till en dag!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
  Svar
  1. Venedig! Bra val! Där har jag aldrig varit men min älskade mormor- som tyvärr inte finns längre- älskade den staden så dit vill jag en dag:) Kram

   Radera
 4. De är så snygga! Men vilken stad....det var svårt. Barcelona kanske? Det är i alla fall mitt nästa resmål. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Barcelona! Det är ett resmål som absolut står på min "måste-se-lista":) Vad härligt att veta att man faktiskt ska dit:) En sådan tavla skulle nog bli riktigt poppis! Kram

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...