söndag 9 november 2014

FIXA av Underbara Clara


Skulle  julklappstips vara av intresse tycker ni? Jag tänkte att jag gör som tidigare år och klämmer in ett då och då, min ambition är att finna klappar till både stora och små. Först ut är något som jag själv har hemma: 

FIXA av Clara Lidström (a.k.a. bloggstjänan Underbara Clara) och Anna-Karin Nyström är en bok som riktar sig till pysselsugna barn. Den innehåller instruktioner till allt ifrån att pimpa en lampa till att bygga en egen brevlåda. Till varje uppgift finns nogrann förklaring och tanken är att barnet ska klara av att göra det mesta själv. Av den anledningen skulle jag säga att den passar bra från ungefär åtta-nio år och upp till kanske 12 någonting. En fin julklapp till lämpligt barn alltså.

Söndag och fars dag. Har ni firat någon? Min egen pappa blev firad med ett paket i lådan eftersom han bor några timmar bort, och Maxens pappa fick en tröja samt Årechoklad av honom. Just nu förbereder jag förresten inlägget om årets julswap, det kommer ut i veckan, så missa inte att kika in igen snart om du är intresserad av att vara med!

3 kommentarer:

 1. Jippie! Jag gick just för att kolla om det blir någon swap i år!

  SvaraRadera
 2. Jag har funderat på BAKA till A i julklapp eller födelsedagspresent... men hon kanske är för liten? Har du någon erfarenhet av den? Kraam

  SvaraRadera
 3. Vad kul att du tipsar om vår bok =) tack snälla.

  Till Familjen L - nu vet jag inte hur gamla dina barn är men min treåring har stor behållning av BAKA även om han förstås inte kan använda den utan stöd ifrån oss

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...