torsdag 20 november 2014

Julpimpad dörr


Min plan var att köpa en färdig dörrkrans, det finns så många fina. Men så hittade jag minsann knappt någon alls när jag väl var på handelsträdgården, så då fick det bli en egenkomponerad. 

I helgen ska julgrejerna fram, har jag tänkt. Minns ärligt talat inte riktigt vad som ligger i lådorna, lika spännande varje år:) Min mamma börjar plocka fram en del till första advent, så det är jag van vid, men nästa helg är vi inte hemma så jag "fuskar" lite. Det är en sådan kort period som allting är framme, då vill jag gärna njuta så mycket jag kan. jag tillhör kategorin som tröttnar lagom till nyår, då vill jag se framåt, är ni också sådana?

Men innan det blir jul så har vi en långweekend att se fram emot, bokade i förrgår, betalade igår så det är snabba ryck. Vi kommer att fira in första advent i en av de vackraste städer som finns!

Ha en fin torsdag, kära ni  


4 kommentarer:

 1. Så fint. I år vill jag mest ha en svart och vit jul så då går det att börja pynta lite redan nu.
  Sv. på tal om sushi vet jag bara om den som ligger i Storken. Kram.

  SvaraRadera
 2. Roligare att göra en krans själv! Håller med om att det är kul att öppna jullådan, man vet aldrig riktigt vad man stoppade i året innan!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej,
  kika gärna in på vår nylanserade webshop - www.lantligtivitt.se

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åhåhåå, spännande med långweekend! Undrar vilken vacker stad det är ni ska besöka... Oavsett så är jag ruskigt avis, skulle gärna åkt bort en helg. Särskilt så här innan jul, det är så mysigt att gå runt i en annan stad i juletid.

  Tjusig krans!

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...