måndag 3 november 2014

Min fina kalaskille!

Max var bjuden på femårskalas igår, och eftersom det inföll runt halloween så dekorerade jag paketet med färgglada spöken.Den här hittade jag på Tgr för nån femma.

Jag höll på med ett inlägg här men råkade visst somna:) Är tyvärr inne i en period då jag har jättesvårt att somna på  kvällarna och istället däckar i soffan på sena eftermiddagen, då är jag så trött att inte ens en jordbävning skulle kunna hålla mig vaken. Det går bra fram tills P kommer hem och löser av mig, då vet jag att jag inte har ensamt ansvar för Maxen så då slocknar jag- och är givetvis inte tillräckligt trött när det är läggdags *suck*

Jo, Max var på kalas i bowlinghallen igår och innan de gick så tänkte jag ta några fina bilder på kalaskillen, men han var på sitt spralligaste humör så det gick sådär:) Många myror i brallorna, och det där med att stå still på en av mamma vald plats var inte prioritet för den unge mannen som studsade hit och dit, haha:) Glad var han i alla fall, både när han åkte och när han kom hem igen, och det är ju det viktiga.


Gosegubben! I det här paketet så fanns det lego, och så gav han även bort en såndär mjukistiger som man ska ha på väggen. Max har ju en zebra på sitt rum och jag tycker att de är så himla mysiga. Lite skillnad från då jag var barn och folk fortfarande hade uppstoppade djur hemma. Min morfar hade ett helt rum med diverse jakttroféer och uppstoppade fåglar - inte min smak... 

Nu är det bästa kriminalserien Dicte på tv, tittar ni inte så har ni missat något! Trevlig kväll! 


4 kommentarer:

 1. Men åh vilken sötnos!!!

  Ja igår var det sömnigt värre hos mig! Men tack för pepp idag känns det bättre!
  Önskar dig en pigg dag också!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Åh! Så fin han är! Ser ut att vara härligt lycklig=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 3. Så fin han är, kalaskillen! Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Gull <3
  Så förväntansfull han ser ut, hoppas dagen blev fin!
  Tänk i år kan vi faktiskt ses och slå in paket, tänk så ofta vi har "pratat" om det! Så får du frälsa mig lite från min juloro på kuppen;)
  Stor kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...