tisdag 20 januari 2015

Fyndat några Elsa...


Elsa Beskow är barndom för mig, jag älskade hennes böcker. Har ett par koppar med Design Houses tolkningar av hennes sagor, och kikade på dessa söta minivarianter innan jul, men då snålade jag eftersom vi redan har en uppsättning med just glöggmuggar. Nu när jag passerade Hemtex för nån vecka sedan så såldes de för halva reapriset och då var det inget att ens fundera över. Kom även hem med en liten matta som nu ligger i hallen på övervåningen.

Dagen har inneburit ett sjukhusbesök i förra hemstaden, och så skulle jag egentligen passa på att träffa några kompisar när jag ändå var där, men då det fanns sjuka barn i hemmet så valde jag att avstå, det är lite för mycket på G för att jag skulle våga chansa och sen bli däckad. Jättetrist, men jag hoppas att det snart blir tillfälle igen!

Just nu verkar det för övrigt vara en sån där period då alla sjukhusbesök kommer samtidigt, varje dag så har jag en eller ett par kallelser i lådan känns det som, de där vita kuverten med landstingsloggan som bara ääär såå tråkiga! Härnäst är det en bokning här i stan (skönt!) och några dagar senare är det Sahlgrenska igen. Skulle gärna vilja boka in något roligt att se fram emot också. 

Här snöar det för fullt och det är alldeles vitt utanför fönstret. Det gör mig lycklig i hela kroppen!3 kommentarer:

 1. Ja fy att besöka sjukhus är sällan kul!

  Vilka fina koppar du har! Jag älskar kaffekoppar eftersom jag är väldigt förtjust i kaffe :-).

  Sv ang stolen. Anledingen till att min stol inte funkar är för att den är en konferensstol som inte går att höja. Men annars skulle den nog funka fint.

  Pantone Vitra är supersnygg. Jag har funderat på en billigare variant på BoConcept. Jag har testat den lite snabb men måste nog testa igen om jag gillar den.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Usch vad tråkigt med alla sjukhusbedök. Hoppas att det blir förre och förre snart.

  Superfina koppar, kul att kunds fynda klassiker.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Halva reapriset?!?!?!!! Det var ju dumt att man inte var på plats då. De är så fina!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...