onsdag 7 januari 2015

Middagsparty - en recensionDet senaste i bokvägg som landat hemma hos mig är Middagsparty av systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman. Jag har någon slags hatkärlek till dem då min egen vardag och verklighet ligger extremt långt ifrån deras, men jag gillade när de var på "turné" och lagade middag hos diverse kändisar, och hade jag lyssnat på poddar skulle deras vara den första jag valt. Lite samma känner jag inför boken; deras historier om skilsmässofester, stora härliga familjesemestrar på Gotland och festande på Stureplan är inget jag alls kan relatera till (tyvärr, för det låter ju glamouröst värre!), och det blir lätt så att jag bläddrar förbi dessa avsnitt av personlig text samtidigt som jag någonstans gillar att få vistas en stund i deras värld och det gör ju faktiskt boken personlig.

 Och det är trots allt en bok om mat, recepten är helt klart det som gör boken värd sitt pris. Jisses så mycket gott! Jag kommer definitivt att använda mig av den i köket framöver. Ett stort plus för uppdelningen i boken som gör det lätt att välja när de olika recepten ska användas. Att Amelia Widell (syster även hon) har fotat borgar också för en riktigt fin bok även utseendemässigt. Den är alldeles för snygg för att bara gömmas undan och har därför fått en plats i min kökshylla där den får figurera som inredningsdetalj:) 

4 kommentarer:

 1. Kul att höra, är sugen på att klicka hem den också.

  Vad roligt att skärbrädan kom till användning.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som en väldigt fin bok. Önskar så att jag tog mig tid att upptäcka fler härliga recept ur böcker men oftast blir det så att jag tar fram saker jag redan har i huvudet (och har lagat tusen gånger) eller söker på internet efter något roligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja nu när internet finns är det ju så smidigt att bara söka där:) Men så älskar jag ju att bläddra i fina böcker och då blir det ett köp då och då. kram!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...