fredag 23 januari 2015

Julen helt utflyttad

Jag letade fram den fina Tine K- krukan och köpte en cyklamen (är det va?) som nu står i fönstret. Den fyrkantiga "kubus-liknande" ljusstaken är från House Doctor, de söta lyktorna är ittalas kastehelmi och stora vasen med amaryllisen är Rif Design via Lakewood Living.
Knäppte av bilden ovan för några dagar sedan då den allra sista adventsbelysningen fick ge plats åt något mer passande. Det trista är väl att ljuset minskar med massor av procent, speciellt hos oss där vi ännu inte har alla lampor vi behöver.

Idag är vi hemma alla tre, och egentligen drömmer jag om ett besök på Ikea då vi har en hyfsat lång lista på sådant som behövs därifrån, men det får bli senare. Jag håller på att ta in det allra sista skolarbetet så att jag kan hämta ut min examen och det är "deadline" om knappa två veckor så just nu går ungefär exakt all tid  till det. Sambon fortsätter i badrummet och förbereder inför kakling, och Max han funderar som bäst på hur hans kommande (nåja, om två månader ca:-)) kalas ska se ut. "Först ska vi leka, sen ska vi äta tårta  och sen ska vi öppna paket!"

Jisses så trött jag är om kvällarna nu. Vid fyra så känns det som en zombie övertar min kropp och jag gör allting i slow motion fram till läggdags. Igår kväll så somnade jag vid åtta och vaknade lika trött kl. 10.00 idag... För mig handlar det knappast om årstiden, jag är ju en höst -och vintermänniska som älskar att det äntligen kommit snö som ligger kvar. Men men, det är väl bara att följa med, sova när jag känner att jag måste, etcetera...

Önskar er en trevlig helg!!

2 kommentarer:

 1. Så fint!

  Ja, jag skulle vilja besöka IKEA jag med. Alldeles för länge sedan.

  Förresten, det var här jag såg de snygga underlägen med städerna först och nu slog jag äntligen till. Tack för tipset.
  Var ju fri frakt så då kunde jag inte låta bli;)
  http://onlyfemale.se/2015/01/24/men-at-work/

  Kram

  SvaraRadera
 2. Fint du har det i fönstret! Ja jag tycker det ser ut som en cyklamen! :-)

  Jag skulle också behöva åka till IKEA. Jag är också supertrött men det brukar jag tyvärr vara på vintern!

  Kram Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...