måndag 11 maj 2015

Badrumsbeslut

Jodå, det blev ett par Odd Molly-handdukar. Butiken här i stan hade dem inte i badlakanstorlek i någon av de färger jag ville ha, så jag valde ett par mindre tills vidare. Superfina och bra pris. Jag visste inte att Bruka design gjorde doftljus, det blev en glad överraskning då jag gillar det mesta de gör. Detta i äpple doftar såå gott och ska få vara i nya badrummet.

Jag måste verkligen lära mig att inte skriva i bloggen att "nu är det snart klart", för efter gårdagens inlägg så visade det sig givetvis att just de alternativ vi ville ha var det leverans på om ett par veckor. I-landsproblem deluxe visserligen, men åh vad jag längtar efter att få inviga nya duschen (nu använder vi badkaret i badrummet på övre plan), och framför allt avsluta allt arbete där så att vi kan gå vidare till nästa projekt.
Nu var det ju några år sedan sist vi renoverade badrum, men jag minns verkligen inte att det var sååå många val som ska göras? Först golv, väggar och tak, sen toalett, dusch, handfat, blandare, spegel, handdukstork... Det kanske hade underlättat om vi var ett sånt par som har samma smak, men det är vi ju inte så det har förhandlats om varenda grej. Envisa kan vi vara också:) Han fick välja dusch (ångrar mig lite nu för det blev inte helt bra) mot att jag fick bestämma över handfatsdelen. Som inte heller blev riktigt som jag tänkt från början då jag ju ville ha en "skål" men inte fann någon som föll mig i smaken, men det blir nog ändå fint hoppas jag. Sen vill jag gärna ha en vattenfallsblandare så jag har letat mig blå efter en som smälter in snyggt. Ja ni fattar ju, seriösa grejer detta:)

Fin måndag till er!  ♥
1 kommentar:

  1. Ja men jag förstår att det är svåra val, speciellt om någon annan ska komma och lägga sig i (fniss fniss).

    Sv. Tack snälla du för så fina ord på bloggen, jag sitter fortfarande här och rodnar och ska minsann titta på ditt inlägg då och då, speciellt vid sämre dagar :-). Tack tack tack tack!

    Kram fina du!
    Malin

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...