onsdag 27 maj 2015

Tellkiddo in da house

 

Fina påsen från Tellkiddo är nu på plats i vardagsrummet. Här ska det få plats leksaker av diverse slag är det tänkt. Stort plus för snabb leverans, det är ursegt att beställa något på nätet och sedan få vänta en evighet tycker då otåliga Tanja:)

Idag är jag i nåt slags komaliknande tillstånd då natten utmynnade i ett slags "krig". Jag på ena sidan som försökte få Max att sova i sin säng, och Max på andra sidan som minsann skulle "samsova". Med tanke på att han vrider och vänder på sig hela nätterna, har fötterna på huvudkudden ena minuten för att i nästa placera dem i mitt ansikte eller så hamnar hans huvud på P:s mage så känns det som om jag varit med i någon slags ofrivillig brottningsmatch varje morgon. Så inatt när han vaknade så gick jag tillbaka med honom till hans säng, satte mig på en stol och klappade på honom tills han somnade.... Or so I thought! Så fort jag försiktigt började resa mig upp så slog han upp ögonen och ropade ynkligt på "paaaappa...."medan hans far (som skulle kunna sova sig igenom en jordbävning!) snarkade i sin säng, helt omedveten om dramat. Vet inte hur länge vi höll på, men till slut var jag så trött och borta att jag gav upp och M somnade lyckligt om mellan oss. Inte så konsekvent föräldraskap, jag vet, men hur gör folk?!

Sista veckan i maj, en intensiv månad för oss. Vi firade in första maj på Hammarö/Karlstad, stannade veckan ut hos mina föräldrar i en annan del av Värmland, hade besök av familjen Löfstrand, och Matilda och tjejerna, varit på sommarfest, haft morfar på besök, slutfört badrumsrenoveringen, tagit viktiga beslut angående hösten, etc. Alla planer inför juni är relaterade till sjukhus och rehabilitering än så länge, så jag hoppas det dyker upp lite kuligheter för att uppväga.

Kram på er!

2 kommentarer:

 1. Fiiin påse! Älskar dessa papperspåsar, vill ha en till tidningsinsamling - letar efter stor nog. : )

  SvaraRadera
 2. Superfin!!!

  Oj låter som maj varit späckad! Och jag hoppas verkligen att det dyker upp en massa skoj då sjukhusbesök inte alls låter bra.

  Sv. Håller med att det är urtrist att promenera själv. Din gamla hund låter skojig, känns som man själv har lagt på sig lite egenheter med åren. Fniss fniss.

  Stor kram fina du och skickar all styrka och omtanke jag har!
  Malin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...