söndag 11 november 2012

Colors of christmas

En sak som jag avundas amerikanarna är deras "partytraditioner" som verkar innebära att de går all- in när det gäller fester och teman på ett helt annat sätt än vi oftast gör här i Sverige. Jag tycker att det är roligt med dylika events och planerar som bäst vårt lilla glöggmingel som tar plats om någon månad. Nu kommer det att bli en enkel tillställning, men det är ändå väldigt kul att inspireras av andra julfester och speciellt då att se hur de kombinerar färger och former. Att surfa runt på härliga Hostess (with the mostess) är en glädjekick utan dess like!

Här är några av mina favoriter:

Bilder: Hostess with the mostess


Jag tycker att the little drummer boy-temat var ruskigt snyggt då de blandat blått, rött och en stänk vitt på ett utsökt sätt, kul att se att man kan tänka utanför boxen och inte bara köra på det traditionella röda! Har du någon favorit?

2 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att ditt glöggmingel blir supermysigt:-) Ser framemot tips och ide'er från kvällen här på bloggen :-)
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Goa du, tack för peppningen! Om du bodde närmare hade du varit varmt välkommen! Vi har dessutom landets godaste pepparkakor kan jag garantera!:) Ja inte hembakta då utan från "Göteborgs pepparkaksbageri". Jag är inget stort fan av pepparkakor men dessa är fantastiska! De är exklusiva på många sätt, inte minst för att man måste beställa dem redan i juli:-P

   Nä, skämt å sido, hoppas att folk får trevligt och känner sig välkomnade och får lite "kick off" inför julhelgerna:) Stor kram!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...