tisdag 27 november 2012

I sovrumsfönstret

Vi har två sådana här stjärnor i fönstret. De kommer från Granit. Gillar att de skiljer sig lite från standardstjärnorna.
Har börjat ställa fram lite rött även på fönsterbrädorna. De små påsarna är Ikeas Julmys som jag laddat med några polkagrisar.
Just nu tycker jag verkligen om vårt sovrum! Det blev bättre när julsakerna kom dit och den röda tonen mot de ljusa väggarna gör det harmoniskt. Speciellt på kvällarna när mörkret sänkt sig och stjärnorna i fönstret är tända...

Idag har det bakats här hemma, en härlig doft av saffran och choklad känns i luften. Springer spaniel-matten och hennes två vovvar har varit här och hjälpt mig. Faktiskt första gången jag bakade Lussekatter och då använde vi oss av receptet i Vinterns söta där det ingår kesella och extra mycket saffran. Sista timmen låg jag tyvärr helt utslagen under en filt på soffan, men det kändes fint att ha någon som stökade runt i köket och hundtassar som klapprade mot golvet:)
4 kommentarer:

 1. Men vännen, att du ska behöva ha det så tungt och att hjälpen ska vara så krävande att finna!
  Önskar att det vänder för dig snart, ja, det måste det!
  Varma kramar,
  Frida

  SvaraRadera
 2. Kan inte mer än hålla med Frida...

  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Men oh, att det ska behöva vara så :( Världens största kram kommer här och jag hoppas hoppas verkligen du får hjälp med detta imorgon!

  SvaraRadera
 4. Tack! Ni är bara bäst! Ibland är det just lite peppning och "medömkan" som behövs när man har feber... igår när jag låg där på akuten så pep jag till sambon: "jag vill ha mammaaa!" Då är man inte kaxig... Stora kramar till er alla tre, mina kära nätvänner!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...