tisdag 13 november 2012

Ett litet rött hus med vita knutar


Okej. Det här är mitt drömhus! Jag vet att jag alltid säger att jag inte vill bo i hus igen, ett och halvt års renoveringskaos räckte för mig och även om jag vet att inte alla hus är just renoveringsobjekt så lockar det mig inte alls. Trädgårdsarbete, snöskottning och passa sophämtningen på tisdagarna. Nej, jag har aldrig varit den som drömt om villalivet. Men det här huset är ju alldeles perfekt! Det har någon slags känsla som gör att jag vill flytta in omedelbart. Där kan jag se mig tända en eld i kaminen, greja lite i gårdshuset..:) Det är Anette bakom fina bloggen Ett hus i vitt som säljer och nu ska jag bara övertyga sambon om att han minsann alltid har velat ha hus... i Gävle!


Fler bilder hittas HÄR.

2 kommentarer:

 1. Nämen, så vackert! Till och med jag, som tänker precis som du när det kommer till husköp, blir alldeles salig och förtjust!

  Fast för min del får det gärna ligga någon annanstans i Gävle. Det är inget större fel på den staden, men jag har bott där tillräckligt...det är min gamla hemstad ; )

  Kramen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja då känner du till området väl:) Har besökt Gävle en gång för många år sen, då var det city fest... nånting. Fast jag vet inte om mitt enda besök där (då jag dessutom hade hög feber minns jag) lyckas övertala Peter om att vi absolut borde bo just där... Men jag ser redan framför mig hur det skulle vara att fira jul i det huset:) Stora kramar!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...