fredag 18 januari 2013

Kuben


Den här kuben har börjat synas på bloggarna och ska visst finnas i flera färger. Den ser ut att vara ett riktigt kap! 99 kronor från Åhlens. Ska dit och känna lite på den vid tillfälle tänkte jag. Kul med lite ny färg inför våren. Kika in hos Ica Carlsson för att se hur tjusigt hon fått till det med kuben fylld av lökväxter! Så snyggt!

Idag har vi en ledig dag igen, hela familjen! Så mysigt att få vakna tillsammans och att umgås mitt på dagen en vanlig fredag. Till helgen har vi hittat ett par visningar vi tänkt gå på, kanske kan vi passa på att klämma in fler om vi finner något intressant. I tankarna har jag nästan redan flyttat och jag hoppas att det snart blir av i verkligheten också. Inte minst för att det tar på krafterna att genomföra en flytt.

Dessutom så känner jag en viss stress över att jag fortfarande inte har någon present till darlingen som faktiskt fyller år nästa helg. Och inte vilken födelsedag som helst heller utan en av det slaget att man vill fira lite extra. Jag har några tankar men det vill till att det går att fixa här i lilla staden för längre än så kommer jag nog inte innan dess. Ja inte utan Peter då i alla fall och det skulle ju definitivt vara en spoiler om han var med och köpte present till sig själv... Har fått några bra förslag så kanske fixar det sig ändå *hoppas*!

15 kommentarer:

  1. Åh den kuben var fin! Måste se om jag hittar den i någon av mina färger :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var faktiskt inne och tittade på den idag! Den var större än vad jag trodde så det blev inget köp, men nu ångrar jag mig lite:) De har tydligen gått åt som smör... Jag såg: vit, gul, orange, turkos/grönig,rosa men då var det ganska tomt i hyllan så jag tror det kan finnas fler färger. Tänk så snyggt med den gula inför påsk! Eller den vita...

      Radera
  2. Fin kub!!!
    Spännande med visningar, lycka till och uppdatera gärna!
    Du önskade ju så gärna egentid med Peter kan inte det vara en fin present att få tid bara ni två :)

    Du är hjärtans välkommen att fira det västkustianska året!

    Ha en underbar fredag med dina killar
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, uppdateringar kommer:) Det är i två olika kommuner på varsin sida om stan (gbg) och jag vet inte om något passar oss, men vi måste ju börja nånstans:)

      Ikväll har vi faktiskt haft lite egentid då Max varit hos farmor, inte illa:) Tror att vi ska hitta på något även nästa helg bara vi. Men det är ju som du säger en bra present bara det, lite lugn och ro och en sovmorgon kanske är det man önskar mest som småbarnsförälder:-)

      Kraaam!

      Radera
  3. Alltid så tipsar du om så härliga idéer och prylar! Din blogg är en riktig inspirationskälla!
    Råkallt har vi här på sydkusten, även om det bara är minus 2.
    Nu eldas det i braskaminerna och helgen har startat.
    Ha det gott!
    Melodys matte

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du tycker det! Här har vi minus sju och det är också kallt på ett annat sätt vid kusten än jag som ju är värmlänning är van vid:) Hoppas nu att ni får en härlig helg med barnbarnen och hundarna, fullt hus:) Kram!

      Radera
  4. Cool kub, fräsch till våren :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag var ju som jag skrev i en kommentar ovan och kikade på den idag och jag tror den kan bli riktigt fin att ha vid påsk i gult eller vitt! Önskar dig en skön (second-hand:-))-helg:) kramar

      Radera
  5. Åh den var fin! Och till bra pris dessutom. Så kul att titta in här och se dina små tips.

    Jag tänkte på dig och det vi diskuterade i går om relationer och sånt. Det klart att sjukdomen har stulit energi från er relation, det är ju inte alls konstigt när man tänker efter. Så jobbigt för er båda att det har blivit såhär, usch.

    Läste också en annan kommentar om att hon inte hade förstått att du hade en sjukdom, att din blogg var så positiv. Jag bara vill säga att jag tycker om blandningen i din blogg. Jag VILL läsa om hur du mår, hur du känner osv fastän det är deprimerande ibland. Det är ju det som är DU liksom och jag gillar ju den människan. Jag vill inte bara att det ska vara positivt hela tiden för sånt är ju inte livet ens för oss som är friska. Men jisses vad jag svamlar ...

    Jag vill bara säga; fortsätt precis som du gör.

    Spännande med visningar! Hoppas ni gillar någon lya och du, glöm nu inte att "blunda" för sånt där som ser fult och konstigt ut i dina ögon. Tännk på att du kan förändra, du som är så pysslig...

    Kram

    SvaraRadera
  6. Det är inte ofta jag dissar sådana här saker, men kuben, nej, det får mig inte att hoppa upp ur soffan och fara till Åhléns, inte ännu i alla fall. Fast å andra sidan är jag också lite sen ibland. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, så olika det kan vara:) Min sambo är lika skeptisk som du (och därför blev det inget köp) "men VAR ska vi få plats med den?" Själv hade jag nog kunnat tänka mig en i varje färg ungefär för jag kom på en massa kul man kan använda dem till... Men jag får väl tråna vidare på avstånd:) Kram och trevlig helg!

      Radera
  7. Vilken härlig färg!

    Jag tycker ofta att det är så himla svårt att hitta presenter till just män! Till kvinnor är det enklare...det finns så många fler ting att välja på som lämpar sig som gåvor. För min del brukar det oftast bli så att jag pysslar ihop något eget till min älskade. Skriver något till honom till exempel...

    Låter supermysigt med en så skön fredag! Hoppas er helg fortsätter i samma stil.

    Stora kramar,
    Frida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller fullkomligt med! Jag önskar att jag kunde pyssla ihop något men han gillar teknikprylar och sånt bäst och sådant kan jag tyvärr inte pyssla till:) Det bästa att ge bort är egentligen upplevelser kan jag tycka. Kanske biljetter till något. Ja jag får klura vidare...Har lite krokar ute:) Vi har en härlig helg, ni också hoppas jag?:) Varma kramar i den kalla vintern!

      Radera
    2. Nej, det är klart, teknikprylar är knivigare det;-) Men biljetter och / eller egentid som Sandra föreslår låter väl bra:-)
      Och, visst har också vi en fin helg!
      Kram

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...