onsdag 14 maj 2014

ÄNTLIGEN!!


Kan inte låta bli att visa vad som måste vara en av de märkligare objekten på bostadsmarknaden just nu. Eller ja, huset i sig är väl inte så originellt, men stylingen! Paprikor i varje rum. Hiss eller diss? Jag hittade länken via min fotogrupp och där var de flesta eniga om att paprikan liksom tar fokusen från resten. Håller helt med:) Se mer här.

Och på tal om försäljning - NU.ÄR.DET.KLART!!! Ikväll skrev vi kontrakt och lägenheten är såld!! Jag kan inte ens börja beskriva hur skönt det känns!! Är så tacksam för att vi hade en sådan bra mäklare också, det klickade verkligen. Budgivningen stod ju stilla i flera dagar och vi pratade om att lägga ut en ny visning för att få upp priset, men så igår så rasslade det till i min mobil och det var fullt budande. Så vi är så himlans glada här! Maxen somnade dock i soffan strax efter att jag kom hem, och P är på möte hela kvällen så firandet får dock vänta lite...

Jag själv är aptrött efter en heldag på ögonakuten, efter fem timmar var jag inte ens nära att komma in till läkaren så jag fick lämna i ogjort ärende eftersom vi skulle till mäklaren så jag får skriva mer en annan dag. Men inga mer visningar, ingen mer nervös väntan, bara ett avslut...! *Lycklig*

4 kommentarer:

 1. Härligt! Ett stort grattis! Nu väntar vi med spänning på bilder på nya huset ;)
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Grattis! Underbart. Då är det verkligen på gång nu äntligen alltså :) Heja er!

  Jag gillade annonsen jag. Fast vi var två läger på jobbet :) Men den har ju setts av brutalt många så då måste jag nog ändå säga att det är lite plus, tycker jag då :) Vi kom också fram till att husen antagligen hade varit väl plaint eller hade skavanker de behövde dölja :)

  SvaraRadera
 3. GRAATTIS så roligt! Förstår att det är skönt att allt är klart!
  När flyttar ni???
  JO men jag tyckte nog att den annonsen var lite rolig, uppmärksammad om nåt! ungefär som min man spyr åt detaljbilder på Hemnet!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Ett stort stort stort grattis till er. Så skönt när sådant är gjort. Fnissade lite åt paprikorna och kan nog hålla med de tog verligen fokus från allt annat.

  Hoppas du har det bra
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...