lördag 17 maj 2014

Mormors exempel


Bild: fina butiken/webbutiken Caesers hem

Ni är så söta som frågar efter bilder på huset, men jag har faktiskt inga. Det jag har är mäklarbroschyren och den sitter jag med och drömmer om inredningen:) Vi ska försöka besöka det nån gång till innan inflytt, men eftersom det fortfarande bor en familj där så känns det inte helt rätt att visa upp vad som ännu är deras hem. Jag hade nog  tyckt det kändes konstigt om någon la upp diverse bilder på vår bostad som vi bor i nu och skrev om allt hen ville göra när hen flyttade in... Men jag kan rätt tryggt lova så många bilder att ni hinner tröttna sedan:) 

Cchatwal & Jonsson gör så rysligt fina textiler att jag föll första gången jag såg dem. De påminner mig om min mormor, jag kan inte riktigt förklara varför. Men hon hade öga för det som var vackert och kunde inreda så fint med små medel och var noga med kvalitet. Jag växte upp med min mormor kan man säga, jag träffade henne varje dag. 

Det var en bestämd dam ska ni veta, och hon kunde ha väldigt många åsikter om det mesta, men hon hade ett stort hjärta och det var skönt att ha någon som alltid stod på min sida när det behövdes. Hon gick bort bara några få veckor innan Max föddes tyvärr, jag hade så gärna velat att hon fick träffa min son. Vi har en gammal vacker kökssoffa som jag fått av henne och som kommer från gården i Östergötland där hon växte upp som fosterbarn,  och till den har jag köpt några vackra kuddar från just Chhawal & Jonsson. Jag är rätt säker på att mormor hade gillat dem:) Nu vill jag ha flera, och den rosa som syns på bilden är en het kandidat. C&J är knappast lågbudget, men jag vill gärna följa mormors exempel och satsa på färre ting som verkligen betyder något än en mängd olika från Ikea. Vi får väl se om jag lyckas:)

3 kommentarer:

 1. Den rosa kudden, vill ha säger jag bara :) kram Diana

  SvaraRadera
 2. Åh så fina! Tror din mormor verkligen gillat dem i soffan! Att soffan får leva vidare med sina minnen men också vara med o skapa nya! Kram

  SvaraRadera
 3. Så härligt att ha haft en så fin mormor, men så sorgligt att hon inte hann träffa er fine Max. Men du... jag har ju knappt haft tid att läsa bloggar nu när jag skriver på mitt examensarbete. Nu läser jag att ni hittat ett hus! Grattis, vad roligt. Jag vill också hemskt gärna se bilder, så nu väntar jag med spänning.
  Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...