torsdag 8 maj 2014

Visningsdag


Dagen D är här och nu är det bara att hoppas på att någon vill lägga ett bud, och helst att någon annan bjuder emot så att priset går upp en aning. Själv är jag redan långt därifrån, ja åtminstonde i tankarna. Just nu klurar jag som bäst på hur vardagsrummet ska se ut i huset och när jag nyss laddade upp bilden ovan så inser jag att det jag tänkt mig är något helt annat än det svartvita vi har idag. Istället blir det ljust trä, klassiska tapeter i lite "gammaldags stil" och blekrosa om jag får till det som jag tänkt mig. Lite mer Sundborn över det hela och bort med det grafiska.

Men än är det en bit kvar innan vi når dit. Och första steget tas förhoppningsvis idag. Så håll era tassar så hårt ni kan, och skänk oss varma tankar är ni söta:)

                           Torsdagskramar!

6 kommentarer:

 1. Håller tummar och tår!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Håller alla tummar och tår jag har! :) Lycka till!!!

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna hårt! Hoppas allt går toppen!

  SvaraRadera
 4. Men du, jag har helt missat att ni hittat hus. Stort stort grattis och nu håller jag alla tummar och tår för att ni får många spekulanter på lägenheten.
  Stort lycka till
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 5. Hur gick det???? Hoppas nu att det blir en rejäl budgivning!!
  Kul att få börja i nya inredningstankar men jag gillar ditt svartvita där i soffan!
  Ska bli spännade att se ert nya boende vart det bär hän
  kram och trevlig helg
  Sandra

  SvaraRadera
 6. Fina bilder! Hoppas ni får sålt snart! Och vad spännande med hus. Vi flyttade också rättså nyligen till hus och det är ju helt fantastiskt måste jag säga.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...