måndag 12 maj 2014

Påslakan från H&M


Jag vet inte om det är det regniga vädret som gör det, men idag har jag längtat efter sängen sedan jag vaknade ungefär. Vi fick hem nya påslakan för nån vecka sedan som vi nu har bäddat med vilket kanske bidrar till känslan, så mjuka och riktigt snygga också. Setet kommer från H&M och även om det är dubbelt så  kostade det bara 399 kronor, och dessutom fick jag 30 % på valfri vara så de blev otroligt billiga. Jag älskar färgen, den är mer ljusgrå än på bilden och passar bra ihop med resten av sovrummet. Vi har handlat sängkläder från Hennes & Mauritz flera gånger nu och de har varit väldigt prisvärda så det får bli ett tips en måndagskväll som denna.

Det var ett bra drag att skaffa dubbeltäcke eftersom vi varit så dåliga på att använda överkast de senaste åren. Det ser mer bäddat ut med ett stort täcke, bara att slänga på några kuddar så är det klart. H&M:s påslakan hittar du här.1 kommentar:

  1. Jättefint! Har också handlat sängkläder därifrån och är jättenöjd! Ser däremot framemot hösten, när vi har två löner. Då ska jag satsa på ett dyrt påslakanset också. Blir intressant att uppleva skillnaden. Från bra till... Fantastiskt, kanske? Eller så är det ingen skillnad alls, men det vore ju förfärligt tråkigt.
    Gillar också dubbeltäcke bäst. Det blir så lättbäddat och så är det mysigt att kunna krypa tätt intill under täcket när man ska somna. En stund i alla fall, sen blir det för varmt, tycker jag :)

    Ha det bäst och stort lycka till med försäljningen!

    Kram!!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...