måndag 29 september 2014

Fantastic Five

Inte den mest regelbundna kategorin, men lite då och då dyker den minsann upp; den där fem favoriter hyllas lite extra. Ett bra sätt att kicka igång denna sista måndagen i september. Håll tillgodo:Först ut är ett boktips, även om jag får erkänna att jag ännu inte bläddrat i den. Men jag har Linda Lomelinos två tidigare böcker och känner jag mig rätt lär jag inte kunna motstå den här heller. Inte minst på grund av de makalösa bilderna hon bjuder på, böckerna är som konstverk. Och av bilderna i boken som hon visar på sin blogg att döma så är inte den här sämre. I Sweet food & photography berättar hon dessutom om hur man stylar och fotar sina bakverk på bästa sätt, och även om jag knappast ska starta bakblogg i brådrasket så är jag genuint intresserad av hennes estetik och kunskaper som säkert skulle passa oavsett vilken branch hon representerade.
 


October om några få dagar, den rosa månaden ni vet. Det numera klassiska Rosa bandet är i år designat av stylisten Camilla Thulin och i mitt tycke det snyggaste hittills! Ja nu köper jag det varje gång, det väsentliga är ju inte dess utseende såklart, men det är så fint i år att jag vill lyfta det lite extra. Vill du ser fler produkter som är rosa till kampanjens ära så hittar du dem härVad passar bättre en höstkväll än en skön pläd att svepa in sig i? Den här finingen från svenska märket Design By hittas hos Home Nord känns så rätt i just min soffa att jag får sätta mig på händerna för att inte klicka hem:)


Jag har varit med i Glossybox i flera år nu, nästan sedan starten, och gillar fortfarande att få hem en överraskning i lådan varje månad. Och med tanke på hur det bara växer så är ju konceptet oerhört framgångsrikt. Jag fnissade dock lite när jag upptäckte Dogbox som är hundarnas motsvarighet. Där skickas varje månad en låda med olika produkter med alltifrån godis till schampo och andra prylar. Kul idé, och med tanke på att jag skaffade ungefär varenda grej på hela marknaden till min första egna valp (Lovis) så tror jag säkert att det kan funka. Mer info på Dogbox hemsida
Och så avslutar vi med lite kanin. I filt. Korgen ovan finns på H&M för budgetpriset 99 sek och är så himla söt att jag nästan smäller av! För er med barn som vill ha en tuffare look så har H&M även släppt ett samarbete med Isabelle McAllister som resulterat i fladdermöss och annat i cool stil. 

Det var fem för nu, och kanske hittade även ni någon favorit bland dessa? Önskar er en fin måndag!

3 kommentarer:

  1. Vilken underhållande blogg du har, hit kommer jag tillbaka! :) Ha en fin start på nya veckan, kram!

    SvaraRadera
  2. Alltså den där boken.... den måste jag verkligen skaffa!

    SvaraRadera
  3. Alltså, den där kaninen var så himla söt. Måste nog köpa den :P

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...