söndag 21 september 2014

Förvaring i fin stil från Hemtex (och ett filmtips)


OHOHOH, sa jag när jag fick syn på dessa! Fina förvaringslådor har jag aldrig varit bra på att motstå, och den här gången är det Hemtex som får mig att gå i spinn. Att de säljer Majvillandekorerade boxar är ju ett genidrag, perfekt för oss  som gillar de glada mönstren men inte vill eller kan tapetsera ett helt rum med det. Att flera av lådorna i sortimentet har en knapp på framsidan, samt fina färger även på insidan gör det hela ännu bättre. Heja Hemtex!

Idag är vi sådär lite söndagslulliga här hemma, P fixar med this and that som rör huset och jag springer mest runt och flyttar på prydnadgrejer fram och tillbaka. Seriös uppgift som ni förstår:) "Tigerrummet" är nästan färdigt nu för igår fick vi äntligen hem en fåtölj som vi väntat på sedan början av augusti, en stor, härlig bäddfåtölj vilket blir toppen när vi får besök. Dessutom har det kommit upp lite på väggarna och ja, det börjar falla på plats där. En tv-möbel är det som fattas nu, den som vi har där just nu är alldeles för stor och klumpig för det lilla rummet. Jag får återkomma med bilder.

På tal om tv-rum så vill jag tipsa om en film jag såg tidigare i veckan via Netflix. The other woman heter den (icke att förväxla med filmen med Cameron Diaz som verkar ha samma namn) och kom 2009. Huvudrollen spelas av Nathalie Portman som verkligen gör en trovärdig insats. Den handlar om Emilia,, en kvinna mitt i karriären som blir kär i en gift man som lämnar sitt äktenskap på grund av henne. Filmen är fin på ett lågmält sätt och jag kan tänka mig att de som gått igenom det här med bonusfamiljer och separation nog känner sig igen en del. En film som passar bra när det är vilodag och trött väder ute... 

Ha en bra söndag, hörrni!

3 kommentarer:

 1. Kul att Hemtex fått så mycket snyggt! Filmtips mottages gärna.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Superfina boxar! Ja jag har också hört att Hemtex har ryckt upp sig :-).

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Vilka fina askar från Hemtex, perfekt till mitt kontor, tipstack till dig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...