tisdag 30 september 2014

Hay tray table - snart i vårt hus (och vad sysslar Rum21 med egentligen?!)


Det blir ett svart Tray table från Hay  som får flytta in hos tigrarna,  Även om vi framöver skulle tröttna på att ha det som soffbord så är det lätt att placera det som sidobord någonstans vilket är ett plus. 

Det vi behöver mest (förutom att börja renovera badrummen, färdigställa sovrummet där det råder kaos, röja garaget från flyttlådor så att bilen ska få plats, och så vidare i en evighet...) är ett nytt soffbord. Ni kanske minns det runda som vi även hade i lägenheten? Det bordet har jag fått flera mail angående genom åren och det köpte vi på Mio. Men här känns det för stort och otympligt för det lilla rummet. Nu har vi bestämt oss för Hays Tray table  i storleken 60 x 60 som känns lagom för ändamålet. Min nya favoritbutik här i stan har dessa bord så jag ska bege mig dit och beställa under dagen har jag tänkt.

Det ironiska i sammanhanget är att vi faktiskt hade just Tray table hemma i somras. Två stycken till och med! Jag beställde nämligen ett Hay Don't leave me- table från Rum21, som vi skulle ha som sidobord, och TVÅ gånger lyckas de skicka fel bord, båda gångerna ett Hay tray table i vitt. Jag trodde nästan de drev med oss!

Efter att ha hämtat ut ett otympligt paket vid två tillfällen, och mitt under flytt, renovering och årets varmaste dagar, måst krångla fram skrivaren och skriva ut retursedlar, släpa tillbaka bordet till utlämningsstället som inte hade de bästa öppettiderna, samt fått en ynklig ursäkt per mail av någon ansvarig person, och ett erbjudande om 200 kronors avdrag på NÄSTA köp så valde vi att helt avbeställa bordet. Alla kan göra fel en gång, men två?! Nej, där förlorade de en kund kan jag säga, för så kul var det inte att baxa detta tunga bord fram och tillbaka mellan oss och ombudet. Det är ju när någonting gär fel som man ser vad butiken/säljaren går för och jag är inte så imponerad som ni kanske förstår... Så tummen ner för Rum21 som annars har mycket fint i sortimentet.

Well, tisdag it is, och ni får ha en bra sådan! 

2 kommentarer:

  1. Hay borden är ju såå fina. Har också egna erfarenheter utav rum21! Tyvärr, för de har fina grejer!

    Ha en bra dag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Snyggt bord! Kommer säkert bli kanon. Men oj vad klantigt då av rum21.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...