lördag 27 september 2014

Septemberlördag                                                Godmorgon lördag!

Här ser ni lite mer av vårt tv-rum på övervåningen, det som har en vägg täckt med tigertapeten från Lisa Bengtsson som jag visat tidigare. Det skulle blivit för mycket att använda den tapeten i hela rummet, så då valde vi att måla de andra väggarna i grått. När vi flyttade in var rummet klätt i vit vävtapet och möbleringen såg helt annorlunda ut, kanske det rum som är mest förändrat hittills. Men så är resten av huset rätt ljust så vi tänkte att det behövdes lite kontrast.

 Vår tidigare soffa var alldeles för stor så den står numera i mina föräldrars stuga. Efter mycket letande blev det istället Söderhamn från Ikea. Superskön! Nu har den efterlängtade bäddfåtöljen också anlänt, den är bred nog att sitta två i och kompletterar soffan bra. Det är i det här rummet vi softar på kvällarna. Och även somnar ibland. Ja inte med flit då, men det är så bekvämt att det är svårt att låta bli:) På väggarna ska det upp ett par saker till  har vi tänkt, men någonstans har den flyttlådan gömt sig så vi får väl se när det kan bli...

Nu hoppas vi på att avslutningen på veckan blir bättre än början då jag blev dålig i min sjukdom och bl.a. fick ställa in ett efterlängtat besök, och vi fick en hiskeligt stor räkning på väääldigt många tusenlappar som måste betalas inom kort, dessutom var det en räkning som vi inte alls var beredda på (det handlar om huset). Vi fick nog båda en chock när vi såg summan, och då är det efter avdragen rot... Så gärna en lugn och fin helg, och eventuella överraskningar ska helst vara av det positiva slaget, tack!

Ha en fin lördag nu, kära ni! Kanske är ni några hemma i Värmland som ska på "marken" idag, håller tummarna för att vädret blir bra så att det blir mycket folk:)


3 kommentarer:

 1. Usch så tråkigt! Hoppas ni få njuta av ert fina o härliga rum :) kram

  SvaraRadera
 2. Usch vad tråkigt med den dyra och oförväntade utgiften.

  Rummet såg verkligen fint ut och jag förstår att ni kan somna i soffan, såg riktigt skönt ut.

  Kram Kristin
  Http://onlyfemale.se

  SvaraRadera
 3. Åh, jag har så mycket jag vill skriva i kommentarsfältet på alla dina inlägg, men min telefon är knäpp när det gäller blogger (fortfarande). Och när jag sitter vid en dator har jag oftast massa viktiga saker att göra, som betala räkningar och sånt trist. Men nu! Nu nattas fisen av sin pappa och jag har datorn ifred en stund (måste snart laga mat, dock).

  Jag ville bara säga att jag fortfarande läser allt du skriver. Att jag känner med dig när det är motigt. Att jag älskar att läsa om ert nya hus och se hur fint ni gör. Och att jag fortfarande tycker att dina inredningstips är de bästa.

  Väldigt mysigt i tigerrummet, må jag säga! Kan tänka mig att det är lätt att "råka" somna där om kvällarna.

  Stor kram!
  Caroline

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...