onsdag 24 september 2014

Lite mer vardagsrum...
Några pics från vardagsrummet på entreplan som nu närmar sig färdigt. Inte det rum som används mest, men jag är glad att det finns. Inte bara soffgruppen, utan också vårt matsalsbord står här, det som används om vi har besök, så när man börjar få ont i sittmusklerna är det fritt fram att glida över till mjuka soffan, sjunka ner och fortsätta umgås med nära och kära. En liten "barhörna" har även den fått plats, till mannens stora lycka. Han smällde genast upp ett gäng whiskys i hyllan:) Ledorden när vi inredde var ljust, varmt och välkomnande. Om det lyckats är upp till andra att bedöma, men vi trivs. Det som saknas nu är en tv som ska upp på väggen, och lite lull-lull som ska bytas ut eller läggas till..

Dessa dagar är inte riktigt mina, och inbokat har fått bli avbokat, men jag hänger i. Oftast i alla fall. Lovis är mitt sällskap och soffan i vårt tigerrum är vansinnigt skön att somna i en stund då och då:) Nu ska jag på yogaklass och sträcka ut onda leder.

Happy lillördag till er som kikar in här!

4 kommentarer:

 1. Snyggt! Som sagt det viktigaste är att ni trivs och de som jag har sett så stämmer verkligen era ledord. Superfint!

  Kram Kristin
  http://onlyfemale.se

  SvaraRadera
 2. Harmoniskt är ett ord som kommer till mig när jag ser ert vardagsrum, för de ser onekligen harmoniskt ut. gillar skarpt färgsättningen.

  Jobbigt när vissa dagar inte blir som inbokat, minns en tid då jag inte vågade boka in något för jag avskyr att behöva avboka. Migränen som kom när jag minst anade de och när jag minst behövde det;( Hoppas du känner dig bättre snart.
  Varma kramar
  Annie

  SvaraRadera
 3. Jättefint!!! Riktigt mysigt, behövs nu när det börjar bli ruggigt ute!

  Nä usch ibland har man inga bra dagar! Sköt om dig och var lite extra snäll mot dig själv!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Oj vad längesedan sist! Jag måste läsa ikapp känner jag :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...