torsdag 18 september 2014

Triss i mässing

På bordet: Vasen Äng från Klong var en julklapp och jag tycker att den är lika underbar då som nu. Ekollonvasen från Svenskt tenn/Butik Tinna står tom i väntan på att jag ska samla in ekollon, och ståtliga flaggan kommer från klassiska Skultuna. Servettring "Grattis" är Nyblom & Kolléns design, de har mycket fint som passar till bemärkelsedagar i sitt sortiment.

De senaste dagarna har det varit en glad Maxen som hämtats på förskolan, han har fått leka med Eddie och Gustav och här hemma har vi fått höra mycket om idolerna och vad de gör och inte gör. När man är fyra år så är det ju bra häftigt att få vara med två femåringar på upptåg såklart:) Lovis har också gjort succé och blir flitigt beskådad av alla barnen när vi kommer för att hämta.  

Bilderna knäppte jag i söndags när svärisarna var här på middag för att fira min födelsedag, sisådär tre månader för sent, vilket helt enkelt beror på att det kommit annat emellan. Efter maten blev det givetvis lite gottigheter som sig bör. Jag gillar ju att baka, men jag har varit så galet trött de senaste veckorna så det fick bli köpebröd. När killarna i famljen får välja så blir det alltid prinsesstårta vilket inte är någon favorit hos mig så istället blev det en riktigt god Mangocheesecake som smälte i munnen.

I present fick jag något som jag önskat mig länge. Vi har nämligen inte haft något plättlagg tidigare, och nu så blev det ett där cirklarna bytts ut mot hjärtan vilket betyder att det blir hjärtplättar framöver i det här huset- fint! Svärföräldrarna hade visst fått leta en del innan de fann något sådant, numera har vi nämligen induktionshäll så det gäller att ha rätt grytor/pannor.

Vi fick dessutom blommor och ett fint kakfat i inflyttningspresent, ett ROSA kakfat. Svärmor kan minsann min smak:) Stort tack för allt fint! 


2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...