torsdag 9 oktober 2014

Ett litet hej

Bilder via

Det finns nog knappt en bloggare som inte lagt upp lite H&M jul och jag vill ju inte vara sämre såklart:) Såg tidigare en så snygg kudde på en produktbild från julen så den hoppas jag kommer i sortiment snart. 

Jag passar på att slänga in en hälsning här när vi ändå sitter i soffan och tittar på fotboll. Ola Toivonen är med, och han har gått i min systers klass, samtidigt som hans syster gick två klasser över mig, så det är ju lite kul om det går bra, man får väl heja på "hemmalaget" så att säga:) Fast jag saknar ju givetvis Zlatan, han är ju liksom halva laget...

Det blir nog ganska tomt här på bloggen resten av helgen då det är fullt upp. Imorgon kommer min syster och F hit med barnen (och lilla gullvovven Ärnst!), och lördag pratas det om både bio och annat, vi får väl se vad som hinns med. 

Idag har jag hunnit med vårdcentralen en sväng, träffat min nya diabetssköterska som verkar helskön, vi kramades flera gånger och det brukar jag inte direkt göra med min vårdpersonal, haha, men ja, härlig dam:) På eftermiddagen så traskade vi iväg och åt afternoon tea på ett av stans mysigaste caféer. Har dessutom uppgraderat lite i Maxens garderob, nu har han fått varmare mössa och vantar, och jacka fick han för ett par veckor sedan så nu är det bara skor kvar så är han fullt rustad för höst och kallare temperatur. 

Ha en fin helg, go vänner, och kul att se att ni var ett par som kan tänka er att vara med i swapen:)


4 kommentarer:

 1. Fiiiin inspo från hm! Men det känns låångt till julen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Trevlig helg till er och så gott att du fått en bra sköterska :)

  SvaraRadera
 3. Låter ju härligt att kramas med vårdpersonalen tycker jag - måste göra susen för tillfrisknandet om inte annat :-). Jul ja, var på Ikea idag och trodde jag såg i synen när jag gick förbi den fullmatade julavdelningen men det är förmodligen inte tidigare än andra år. Jag är bara inte riktigt med i matchen i år, beror kanske på det fina vädret. Vilken härlig helg du verkar ha framför dig! Kram Victoria

  SvaraRadera
 4. Börjar faktiskt att längta efter julen, härlig inspo. Hoppas du haft en mysig o skön helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...