torsdag 30 oktober 2014

Fikastund


Jag har faktiskt aldrig varit särskilt förtjust i Wienerbröd tidigare, men längre upp på vår gata ligger ett konditori med de allra godaste wienerbröden jag smakat; sådär härligt krispriga och med det godaste glurret (har ni läst brillianta böckerna om Morfar prosten när ni växte upp så vet ni vad jag menar:-), och eftersom svärföräldrarna kommer hit en stund ikväll så gick jag förbi och köpte ett gäng. 

 Torsdag och butiker på flera orter har visst extraöppet ikväll så vi tänkte bylsa på oss och gå på stan lite senare. Inte något intressant på tv på torsdagar ändå tyvärr. Onsdagar däremot har blivit rena tv-kvällarna hos oss, först bönderna och sen Halvvägs till Himlen som jag tycker är jätteroligt:) Ser ni också på Bonde söker fru? Max vill gärna se på "starkastemannenSebastian" som han kallar honom för så han brukar få stanna uppe lite längre då. Igår tyckte jag programmet var lite extra intressant eftersom det delvis handlade om att det inte är så självklart med kärlek för alla människor. Får utveckla det vidare en annan gång för nu är svärföräldrarna visst på ingång!

 Önskar er en fin kväll  

2 kommentarer:

  1. Så gott med fika, måste vara en härlig doft på er gata. Igår missade jag inte "Hela Sverige bakar" men kul med shopping. Ha en fin fredag, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Jag slötittar ibland på programmet och ja, tanken slog mig också.
    Sv. Ja en bloggdejt, vad kul. Kram.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...