onsdag 8 oktober 2014

Julswap 2014, vem är med?! :-)


Paketet jag skickade till Annie förra året

Tidigt att prata jul kan tyckas, men tiden rusar på. Förra årets julswap (*förklaring kommer i slutet) blev väl ganska lyckad, det hoppas jag att deltagarna också tyckte? Dock var jag ute i sista minuten den gången eftersom tanken var att hitta någon redan befintlig svap. Det lyckades jag inte med utan fick hastigt och lustigt svänga ihop en egen, och det gjorde att det blev lite kort om tid till både anmälningar och ivägskick. Så därför tänkte jag redan nu flagga för att jag eventuellt ordnar en den här julen också, under förutsättning att vi blir ett litet gäng julentusiaster alltså. Förra året var vi sju och färre än så känns inte meningsfullt. 

Nu är det ännu bara oktober, så tid finnes, men jag räknar med att lägga upp ett inlägg om swapen och hur ni ska anmäla er någon gång under senare delen av november.

* Om julswapen: 
En swap går ut på att man byter något med andra, i det här fallet var det alltså julklappar. Lottning avgjorde vem som skulle tomta för vem, och givetvis var det hemligt. Av praktiska skäl behöver deltagarna ha en egen blogg, detta för att det kommer några frågor som ska svaras på för att hjälpa den hemliga tomte, och för att tomten ska ha så mycket som möjligt att gå på när hen listar ut vad som passar mottagaren. Dessutom är det ju extra roligt att få se alla fina klappar sedan, för dem visar vi i våra respektive bloggar. 

Mer information kommer, men fundera gärna på om det här är något som kan vara intressant, jag lovar att det var roligt både att försöka hitta något som passade den man tomtade för, och att klura på vem som var  ens egen hemliga tomte:)

6 kommentarer:

 1. Men åh vilken rolig idé! Typ som hemlig kompis när man gick i skolan ;)

  SvaraRadera
 2. Jag missade det förra året men vill gärna vara med denna gången! :)

  SvaraRadera
 3. Men JAAAG vill vara med för gudsskull!!! :D Men jisses vad till mig jag blev nu haha

  Det är aldrig för sent eller för tidigt att prata jul min vän ;)

  Jag avundas dig som får pynta och jukstöka i ett hus i år. Det blir något alldeles speciellt med jul i ett hus - nu är jag uppvuxen i lägenhet och det har varit mysigt det med absolut. det har sin charm det med. Men känslan av att vara hemma hos mormor och morfar i deras hus under juletiden slog allt.

  jag längtar såå efter ett hus!


  Måste kolla närmare på ert nu när jag slutat svamla :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Tack jag har läst dina NY tips! Vi har ju som sagt också spanat lite vad vi vill göra och se! Fick tips om en utsökt känd pizzeria på andra sidan Brooklyn Bridge så det blir väl ett alt. Sen känner jag att vi måste upp och få se NY från empire eller Rockfeller!

  Ja det kommer att gå många timmar till shopping, hoppas mina killar står ut, Wiggo har jag lovat att han får shoppa hur mycket han vill! En bra muta va ;-)

  Jag hann inte se i någon av butikerna iKristinehamn för det var hockeymatcher hela lördagen och butikerna stängde vid 15

  Det ser ut som du trivs i huset :-) Fint har du det!

  Hoppas allt är bra med dig annars!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Vad roligt! Jag va med förra året och vill gärna vara med i år igen. Superskoj!!

  Kram Kristin
  http://onlyfemale.se

  SvaraRadera
 6. Jag är ju ingen julfantast men detta lockade fram en nyfikenhet hos mig så jag vill gärna vara med :)
  Vem vet kanske just detta gör att jag lär mig gilla julen lite mer! :)

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...