fredag 17 oktober 2014

Från sjukstugan...
En sömnig hälsning kommer från småstaden idag. Maxen mår bättre och har tack och lov inte kräks någon gång än så länge *pepparpeppar*, något han gjorde flera gånger igår. Istället är vi mest trötta och gör inte så mycket mer än att slöa i soffan. Planerna blev ju plötsligt ikullkastade i all hast så nu har vi plötsligt en tom helg framför oss, och vi lär få hålla oss inne så vi inte smittar ner någon. 

I postlådan hade "brevbäraren" varit så snäll att han kommit med pärlplattor och pärlor, något som är nytt i Max liv. På waldorfförskolan han gick på fram till vi flyttade använde de inte plast och därför var det en väldigt stolt pojke som kom hem med sin första skapelse (en båt) en dag för några veckor sedan. Och tänk, det hade brevbäraren uppmärksammat och för en stund sedan kom M utbärandes med sin lilla stol och satte sig vid bordet i tigerrummet och nu pärlar han med stor koncentration:

Som ni kanske ser så har vi fortfarande vårt runda bord kvar. Det var två veckor sedan jag beställde Hay-bordet och igår när jag kikade in i butiken så fick jag höra att det inte kommer att anlända förrän om tidigast två veckor till. Jag vill gärna stötta fysiska butiker och tycker att det är jättebra med "levande" centrum, men när man kommer in och frågar om det och det och allting måste beställas och det dessutom tar så pass lång tid så måste jag säga att jag ledsnar lite. Så jag klickade hem bordet från en nätbutik (Länna) och fick redan idag besked om att det är på väg. Viss skillnad... På inredningsfronten har vi också fått hem ett tält/koja som jag ska visa en annan gång, för nu känner jag hur ögonen går ihop här, det är visst dags för en liten siesta:) 

Ha en fin inledning på helgen!

6 kommentarer:

 1. Skönt att höra att Max mår bättre. Härligt att pyssla. Kram.

  SvaraRadera
 2. Waldorf-förskola i er förra stad... Kan det möjligtvis vara den som vi bor exakt mitt emot? :)
  Krya på er!

  SvaraRadera
 3. Lilla fina skrutt, hoppas han mår bättre idag! Kramar

  SvaraRadera
 4. Mysigt med lite pyssel. Krya på er! kram

  SvaraRadera
 5. Hua med magsjuka, hoppas ni mår bättre nu. Tack för dina ord hos mig. Känner väl igen mig i din historia då jag själv lever med MS o svår smärta i trigeminusnerven o aldrig vet när o var det slår till. Har tagit bromsmedicin i ett antal år o hoppas o tror att den håller skoven nere. Ha en fin kväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...