tisdag 14 oktober 2014

Fantastic Five

En fem-i-rad med lite nytt på väggen, ett boktips och halloween:


David Ehrenstråhles stadsguider har väl inte undgått någon vid det här laget, vi har Paris 2012, men jag har alltid sagt att  om Edinburgh eller Auckland (platser där jag bott) dyker upp så lär det bli ytterligare ett köp. Nu blev det, rätt otippat, Buenos Aires istället och det ska bli spännande att se hur det går. London kändes lite trögsåld så frågan är om marknaden är mättad? Kul med något så oväntat som Buenos Aires iaf, för den hugade så finns det att hitta hos Artilleriet.


Ett ursött bokmärke i form av en räv bjuder danska bloggaren Lonnie på, för nedladdning samt instruktion kika in på hennes sida.


Alla Ove-älskare; nu är Britt-Marie här! Britt-Marie känns väldigt lik en av karaktärerna i Min mormor hälsar och säger förlåt, men boken i sig är mer En man som heter Ove, och man känner verkligen igen Fredrik Backmans karaktäristiska stil.En kudde med ett skönt budskap. Vad mer kan man begära?Och till sist så kommer ett enkelt halloweentips som ju  går att återanvända år efter år. Hittat via DIY crafts som bjuder på fler förslag på halloweendekorationer. Vill man göra det ännu mer användbart så varför inte måla det vitt och skriva något om vintern på?
 


2 kommentarer:

  1. Svar: Vad glad jag blir & vad roligt att höra!!! Hoppas ni trivs jättebra i nya huset <3

    Kramar L

    SvaraRadera
  2. Rävbokmärket var ju underbar!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...