måndag 23 september 2013

Cirkus


Paketinslagning igår kväll och noll inspiration. Det fick bli cirkustema, vi kan väl alla behöva lite glada färger såhär i regnet, eller? Först vill jag säga att ni är några stycken som jag ska maila till om olika saker; fina  Cissi  har varit så snäll och gett mig lite feedback och goa Cicki har skickat pepp genom nätrymden, för att inte tala om snyggot Anna (som kör fin TÄVLING på sin blogg för alla som gillar smink, in och tävla med er!). Tyvärr är det så att när jag är mer aktiv i "verkliga livet" så blir jag frånvarande på blogg/mailfronten, men det kommer, lovar!:)

I lördags var det some serious shopping på schemat och då var Madde verkligen rätta sällskapet! Nuuuu har Artilleriets Cage Lamp hittat hem, det var ett av målen med gårdagen. Man blir ju lite matt när man besöker Artilleriet en lördag eftersom resten av stan också verkar befinna sig på samma plats, men då var Steinbrenner och Nyberg ute på stan och delade ut tårta att stärka sig med och oss hann de upp just utanför Magasin 11. Ni som bor i krokarna vet antagligen att Steinbrenner & Nyberg är tårtornas kungarike och det var lite häftigt att få se dem åka runt på ett sånt därnt tåg som man brukar guida turister i och med högtalaren på högsta volym presentera sig...

Ja vi hann också med favoriten Grandma's (där kan jag stanna exakt hur länge som helst!), Granit, Rum för papper som bara blir snyggare för varje gång, Grandpa,  och lite andra pärlor. Och så krönte vi det hela med godaste lunchen i mjuka soffor inne på Soho. Med ett glas rött i handen dessutom! Tyvärr är inte Göteborg en stad som passar när man är rörelsehindrad. Jovisst, vill man hänga inne i Nordstan en hel dag så går det ju, men när man är i mina älsklingshoods så är det usel tillgänglighet för rullstolar. Trappor upp eller ned, smala dörrar, trångt inne i butikerna... Bortsett från detta underbar dag med otroligt mycket energi-och glädjeboostande.

Igår mötte vi upp Maxens bästisar med familjer på Lek & Buslandet och killarna röjde i tre timmar medan vi föräldrar åt mat/fikade. Det är så bra att man hela tiden ser barnen när man sitter i restaurangen, har förstått att inte alla lekland har det så? Men nu är det ju så att vår kille är väldigt försiktig av sig så han ville mest "handla" i butiken som har riktiga kundvagnar i barnstorlek, servera kaffe och göra andra stillsamma saker. De andra två åkte rutchkanor, lekte i bollhavet, klängde och klättrade och det vågade inte Max. Han var mest med oss eller så fick pappa P följa med honom och hålla handen. Det var fyra barnkalas där samtidigt och fullt med barn och de var ju så stora i förhållande till honom att han helt enkelt inte vågade. Han frågade flera gånger om vi skulle åka hem snart... Så jag tror att vi får vänta med sådana aktiviteter för hans del ett tag till...

Nu är det måndag och jag önskar er en fin start på veckan!4 kommentarer:

 1. Det låter som du hade en underbar shoppingdag. Härligt att höra :D
  Här hemma har jag sjukstuga men känner mig mycket bättre än imorse när jag vaknade. HA EN UNDERBAR VECKA KÄRA DU !!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Härligt att jag kunnat peppa dig lite. Jag har själv haft en pepp-dag med härliga vänner....:-)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar att du är en människa som vet att man kan känna sig mer eller mindre inspirerad inför att slå in paket! Det är inte alla förunnat :) Men snyggt blev det såklart!
  Många kramar

  SvaraRadera
 4. Jag jobbar på en tvärgata till Kungsgatan och jag måste hålla med dig om det där med tillgängligheten! Jag är ju inte rullstolsburen, men AVSKYR ändå kullerstenar som de flesta gator i det området är gjorda av. Många smala/höga trappsteg in till många butiker, varav Grandmas väl är en sån butik? Jag blev också kär i den butiken, men jag kände mig instängd, mycket trångt i gångarna och det kändes lite rörigt med två våningar!
  Hoppas du kunnat smälta mina små tips och att du fått/får nytta av dem!
  Kramar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...