fredag 6 september 2013

Humlebönan och visning igenHumlekatten bor hos oss  i en vecka framåt då svärföräldrarna är bortresta. Här har hon intagit barnsängen, dock smet hon så fort hon blev upptäckt:)

Det här är en tuff böna ska ni veta, hon har nyligen spöat upp kvarterets elakaste katt så att han inte längre vågar visa sig. Kanske var det en hämnd efter att elakingen sett till att kattkompisen Gustaf hamnade hos veterinären för en liten tid sedan? Hon är dessutom helt cool när det kommer hundar, hon lägger sg mitt på vägen och bara tittar på dem när de går förbi med sina mattar/hussar. Svärmor har fått berätta mer än en gång att damen är uppväxt med två hundar (Cobra och Lovis) och därför inte bryr sig... Imorse väckte hon mig klockan 06.00 och ville kela. Det ville inte jag. Då körde hon  in klorna i mina ben. Mysigt.

 Visning nummer två den här veckan tog sin plats igår. Vår gemensamma känsla var "nej". Nybyggt och jättefräscht, men ingen charm och ingen rolig planritning. Inte fanns det garage eller "elstolpe" heller, och det känns nästan som ett måste när vintern kommer.

Det var mäklaren från den där "flytta in om 14 månader"-bostaden som tipsade om det här. Han berättade att det går lite segt med budgivningen på just den också, än så länge ligger högsta bud 125 000 under accepterat pris. Antar att det beror på den långa väntetiden...

Nu är P bortrest med jobbet och min mamma är stand-in. Det är arbetsdag på förskolan (kooperativ) imorgon och sedan kommer Stefan och Pia hit och fikar. Jag gillar att ha planer för helgen så jag är nöjd:)

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig katt. Älskar katter och deras karaktärer!

  Trist med visningen också, svårt att hitta det där med den stora "JA"-känslan...

  Ha en underbar helg nu"

  SvaraRadera
 2. I mitt gifta liv bodde vi i ett mindre villaområde. Där fanns både katter och hundar som kom rätt bra överens. Utom en hund, Sally,som hatade alla katter. En gång bet hon ihjäl en av grannarnas nya kattunge. Så alla katter, inkl vår Maja, hämnades. När Sally var ute med sin matte så höll sig katterna en bit från Sally. Så pass att hon såg dem, men så långt ifrån att hon inte kunde komma åt dem. Det kändes nästan som de sa: Nänänänänäda, du kan inte ta oss.....:-)

  SvaraRadera
 3. Usch, min ena kisse kommer också och bråkar med mig tidigt på morgonen vilket inte alltid är så kul. Mysigt att mamma är och hälsar på. Ha en underbar helg tjejen ;)
  MÅNGA KRAMAR ANNA

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...