onsdag 4 september 2013

One day...

Bildkälla.
Är lite off här i blogglandia just nu. Fick dock ett sådant fint mail från den här snygga donnan efter inlägget om att jag känner mig lite låg och det gjorde mig så glad. Tänk vilka människor man möter via bloggarna ändå!!

Vi var på visning igår kväll och båda föll pladask! Helt underbart och alldeles nyrenoverat också. Ett kök där jag gärna ätit frukost i och tre sovrum istället för som nu när vi bara har ett. Jag hade redan börjat fundera på var vi skulle ställa julgranen (här har vi inte plats med någon sådan) men så informerade mäklaren om att det var tidigast inflyttning i november...NÄSTA ÅR! Så roligt att betala 10 % i handpenning (flera hundra tusen) och sedan ändå  inte kunna bo där förrän om 14 månader... Okej om det var ett hus som man väntar på ska byggas (som det tydligen var för säljaren) men för oss att vänta på en bostadsrätt så länge... näe. Det kan ju hinna dyka upp bostäder som passar oss ännu bättre under tiden och då blir vi av med handpenningen och det funkar inte.  Så även om det sved i hjärtat, ville ju så himlans gärna bo där, så fick vi avstå. Ny visning imorgon!


4 kommentarer:

 1. Men gulliga du ;)
  Du är ju för underbar och det är med glädjetårar jag läste detta inlägg. DU är underbar och jag tycker faktiskt lite synd om dig efter mitt sista mail då jag totalt bombarderade dig med mina problem. Men att spy lite galla ibland hjälper ju tycker jag :P Hoppas verkligen att vi kan träffas snart. KRAM ANNA

  SvaraRadera
 2. Vilken söt teckning, precis en sådan som behövs när saker är lite lågt.

  Så tråkigt med visningen och så irriterande, men man får se det så att då var det nog inte meningen, utan erat hus kommer. det är bara att vänta .

  Önskar dig en fin dag
  Kram
  ANnie

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt att det blev så. Vem vill lägga handpenning 14 månader innan inflytt? Hur tänker de? Håller tummarna benhårt för att den andra visningen ger resultat som ni längtar efter. Stor kram.

  SvaraRadera
 4. Va???? Skojar du??? Vem 17 går ut med sin bostadsrätt 14 månader innan!! Galet om du frågar mig! Fast från säljarnas sida kan jag förstå för det kan ju va så att dom lånar upp från banken, banken kräver en viss summa och deras 10% dom får att klara dubbla lån? Ja inte vet jag men lite låååångt före kanske!
  Inget vidare att du inte känne dig tipp topp det är
  Så dom små livens kommentarer värmer, jag läste det du skrev... Mitt hjärta smalt det med!

  Kram Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...