tisdag 17 september 2013

Darling things

 

 Darling things är en favorit bland webbutiker, där finns det mycket fint. Butiken verkar satsa mycket på dansk design och med varumärken som ständigt aktuella House Doctor, Rie Elise Larsen, Ferm Living, med flera så är den väl värd ett besök. Jag kan inte låta bli att tänka på den extremt hyllade (ibland lite väl hypade) butiken Mokkasin när jag kikar in hos Darling thing, de påminner lite om varandra tycker jag. Kanske är det att allting är handplockat och att det känns som om varje detalj är noga utvald för att passa in i respektive butik?

 Just nu funderar jag som bäst på om de fina bollarna vid namn Happy lights ska få flytta hit, jag tror att den skulle passa i sovrummet. De är ju knappast okända då var och varannan verkar ha dem hemma men jag har inte tidigare känt att jag haft någonstans att hänga dem. Men nu så...  Darling things har ett stort utbud av just dessa slingor, nu gäller det bara att klura ut vilken färg som skulle funka.
Nu: middagsdags!

1 kommentar:

 1. Sådana happy lights har även jag funderat på. Men vi får se kanske kan jag ordna egna;) Men måste självklart besöka den butiken för den verkade ha många vackra saker.

  I Haga (göteborg) kommer det vara en hantverksmässa helgen 1 advent. Mina saker kommer finnas där men inte jag, själv kommer jag vara i dalarna den helgen och fira mannens farmors 70års dag men min snälla mor kommer stå där åt mig;) Där kommer det finnas många duktiga utställare. Annars hoppas jag att du besökt Tjolöholmsslott de två helgerna innan, var där första gången förra året och det kommer garanterat bli en tradition för oss att åka dit. Många bra hantverk, pysselbod för barnen och häst och vagn ridning;)

  Tack för omtanken om min sömn. Den är genast bättre då jag varit duktig och promenerat varje dag igen. Tydligen behöver min hjärna komma ut för att kunna stänga av helt på nätterna;) Så det är bara för mig att vänja mig och sluta vara så lat;)

  Önskar dig en härlig dag
  Kram
  ANnie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...