måndag 23 september 2013

Sovrummet- den nya versionen


  
Bara att byta vit nyans gjorde sovrummet så mycket ljusare än tidigare. Och vi har lärt oss varför det är en bra idé att provmåla lite först...På bilderna syns det nog tyvärr inte så stor skillnad mot hur det var innan, men för oss är den enorm.

Hörrni,  har ni sett Orange is the new black? Frida är en av dem som tipsat mig om den serien, men jag var ärligt talat en aning skeptisk. Kan inte alls se storheten i Girls och andra megahyllade program och det här lät som en kvinnlig variant av P:s älskade Prison break- inte min stil alls. Men jaja, ett avsnitt kan man väl titta på i alla fall... Första var jag inte sådär jätteimpad av, men nu är jag på avsnitt sju och är helt fast! Kan inte sluta titta! Är det någon av er som följer den?

5 kommentarer:

 1. Så fint ni har det :) Jag skall städa upp i vårat sovrum imorgon. Försöka att rensa lite till både i och utanför garderoberna. Sortera bland alla saker och suga bort alla dammråttor under sängen. Sen kanske jag också får det lite fint :P
  KRAM ANNA

  SvaraRadera
 2. Jag har inte sett den, men jag har fått tips om att se den eftersom den ska vara så bra. Så jag får ta tag i det omgående!

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det i sovrummet, gillar detaljerna.

  Så roligt att du gillar min upcykling utmaning, hoppas du hittar på något;)

  Önskar dig en fin dag och tack för fina ord hos mig, de värmer
  Kram
  ANnie

  SvaraRadera
 4. Jag håller också på med sovrummet just nu ser det ut som ett bombnedslag och vi ska lägga golv, lite nya möbler och annat "piff piff"
  Ååå jag älskade Prison Break!!! missade inte ett avsnitt!!
  jag har läst om denna serien, får nog ta och titta och se vad jag tycker...
  Hoppas allt är bra med dig :-)

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! Du har också de där hundtavlorna...jag har, 'Betty tror jag att min heter. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...