torsdag 19 september 2013

Diamonds are forever

Diamond vase hittas hos Artilleriet.

De här små "diamanterna" till vaser började dyka upp i bloggarna alldeles nyligen. Perfekta att använda till stilleben. Artilleriet "givetvis", 199 kronor för den minsta... Har förresten en shoppingdag med Madeleine inplanerad på lördag och Artillerietbesöket är redan schemalagt tillsammans med Floramor & Krukatös som ligger runt hörnet. Snart dags också att börja samla på presenter till årets paketkalender- jisses vad tiden flyger!

3 kommentarer:

 1. Jag har suttit och gråtit vid bloggen om Snorpan idag. Tack för tipset! Jag har precis genomgått min operation för att få bort mina allvarliga cellförändringar, som inte kunde vänta graviditeten ut. Nu ligger fyra veckors väntan på provsvar framför mig. Men jag försöker leva i hoppet om att de nu är borta!

  Vaserna är för övrigt fantastiskt fina!

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt söta DIAMANTER...Åh så kul men en inplanerad shoppingdag. Ha det så kul och hoppas ni hittar en massa fina saker ;) KRAM ANNA

  SvaraRadera
 3. Men så söta vaser. Och roligt med shopping. Ja tiden går fort, men här är häften av alla julklappar redan fixade;) Skönt då vi istället kan njuta medan alla andra stressar;)

  Önskar dig en fin kväll
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...