fredag 13 september 2013

Ready for takeoff

Flygplan i plåt. Som den anglofil jag är så tycker jag att den är lika snygg som sin förebild; RAF (Royal Airforce ).
Jag måste ju visa ett av de senaste inköpen. Jag kan liksom inte hejda mig- trots att vi ännu inte funnit det som ska bli vårt nästa hem så köper jag sådant som jag tänker ska passa där. Och det här söta planet kunde jag inte låta bli, det var nedsänkt till halva priset eftersom det var ett visningsex och färgen på propellern delvis är avskavd. Men det går ju att fixa. Annars är den i fint skick och jag kunde inte med att lämna den kvar i butiken så jag betalade och sedan fick P hämta upp det på hemvägen från jobbet. Tänk vad fint det kommer att göra sig i ett pojkrum?:-)

 I helgen fyndade jag också en matta från Nyblom & Kollén, även den tänkt att pryda barnkammaren. För nu längtar vi! Max efter ett eget rum och jag efter att för första gången sedan han föddes få ett rum för mig själv (och P då). När Max kom så renoverade vi för fullt och hade inget färdigt sovrum så vi bodde i den tänkta barnkammaren och sedan flyttade vi hit till vår tvåa (ni vet, "mellanlandningen" som varat i mer än 2,5 år nu...) så då har han sin säng cirka 30 centimeter från min. Så hur mycket jag än älskar min unge så ser jag fram emot att kunna lägga mig i sängen och prata i telefon någon kväll utan att behöva tänka på att inte väcka honom. Eller att få tända taklampan och röja i garderoben. Ja, det ska bli det bästa med att bo större, att få ett eget sovrum...Och tänk vad den här mamman kommer att gå lös i Maxens rum, det ska bli otroligt roligt att få inreda ett barnrum, det har jag längtat efter sedan långt innan jag fick barn själv:)


7 kommentarer:

 1. Nämen vilket helt fantastiskt plan. Var hittade du det?

  Och jag känner igen det där. Jag har köpt grejer till vår nya lägenhet i två år eller något, men varit helt ostoppbar sen vi köpte den. Därav kaoset här hemma nu :)

  SvaraRadera
 2. Det där planet hade inte jag heller kunnat motstå! Helt underbart!
  Jag har också tankar på att flytta, men till mindre! Här står ett antal rum som
  inte används så ofta! Men de är bra att ha när barn och barnbarn kommer hem.
  Och så var det ju så roligt att inreda ett barnrum till de små barnen!
  Önskar dig en fortsatt skön helg!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 3. Vilket superfint plan. Klart att det inte kunde stå kvar alldeles ensamt i butiken :D
  Hör av mig till dig när jag har lite bättre tid ang. armband. Maten klar nu och jag är superhungrig då jag inte fick i mig lunch idag.
  KRAM ANNA

  SvaraRadera
 4. Du att jag längtar efter fler barn delvis för att få inreda ett barnrum igen haha, nej men allvarligt alltså, det är ju så underbart! Nu är ju mina "telningar" snart i tonåren alla tre och då får mamma inte riktigt som hon vill längre (herregud liksom, 13-åringen vill ju ha svarta väggar för tusan..) men om bara orken finns så tycker jag det är så kul att hitta häftiga grejer och flygplanet du hittat kommer ju passa så bra i Maxens rum ju! Det finns ju så mycket fint och jag skulle lätt kunna hamna i personlig konkurs över allt som jag skulle vilja köpa ;) kram

  SvaraRadera
 5. Åh, ett sånt plan vill Elis ha! Var hittar man såna? Av en slump (presenter i kombination med egenköpt) så verkar det som att Elis rum kommer att få lite flygplanstema när det är dags att inreda det. Då hade ju ett sånt där plan passat som handen i handsken. Har bara sett bilvarianter

  SvaraRadera
  Svar
  1. innan, men de är ju också hemskt fina. Kommenterar från iPad idag. Den verkar ha lika svårt att fungera korrekt som sin telefonmotsvarighet. Suck...

   Kramar,

   Radera
  2. Juste det, ja! Glömde ju skriva att jag förstår att du ser fram emot att inreda eget rum till Maxen. Hoppas att ni hittar något fint ställe snart!
   Kram igen och förlåt för kommentarbombningen...

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...