torsdag 6 februari 2014

Att inreda med en spraykanna


Jag älskar ju vackra detaljer och spraykannor tillhör den gruppen. Hade spanat in en i mässing, från Haws, men när jag ramlade över denna då en blomsteraffär sålde ut sitt sortiment och den bara kostade cirka 60 kronor så var valet givet. Först tänkte jag måla om den, men den är ju faktiskt en färgklick. Ett tips till er om ni vill ha något extra i fönstret, både användbart och en fin detalj. Och så glömmer man inte att vattna:-) (Den här murgrönan tror jag stenhårt på, apropå inlägget häromdagen:-))

Idag är sista vardagen den här veckan, eller det är det ju inte, men darlingen är ledig imorgon så vi tar helg redan ikväll. Jag och Nemi planerar för en fredagsdejt med springer spanielmatten och hennes hundar, så nyttigt för vår lilla busfröken att umgås med andra vovvar. Men jag tror vi ska försöka hitta någon i rätt ålder och storlek som vill leka med henne. Tyvärr är det svårt för de äldre hundarna vill inte leka lika mycket, om alls, och de i rätt ålder som vi känner är för små och i och med att hon är så tung så är jag givetvis rädd att hon skulle råka skada någon. Kanske kan vi hitta någon på valpkursen? "Problemet" är att hon, liksom andra i rasen, leker ganska tufft, det är mycket kroppskontakt och buffande. Om man jämför med t.ex. Lovis som är en vallhund och leker genom att springa runt och jaga varandra så är det så stor skillnad att jag upplever att det inte riktigt blir så kul som det skulle kunna vara. Det borde finnas öppen förskola för valpar och mattar också:-D

 Fin torsdag till er! 

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar liten kanna i en helt bedårande färg. Öppen förskola för valpar var ju en jättebra ide ;)
  Hoppas ni får det kul på dagens dejt.
  KRAM ANNA

  SvaraRadera
 2. Vilken fin inredningsdetalj. Älskar färgen. Den hade passat fint här i vardagsrummet där jag försökt få in lite turkos toner i vår tevehörna.
  Så skönt att kunna ta helg redan nu, det låter jättehärligt. Är det torsdag i dag alltså? Fick för mig att det var onsdag ;) Kram.

  SvaraRadera
 3. Åh så härlig inredningsdetalj! Hoppas ni får de kul på lekdejten, ja fler mötesplatser åt oss alla :)

  SvaraRadera
 4. Tack för hälsningen hos mig!
  Snygg spraykanna, skulle kanske behöva en sådan nu när jag ställt hortensior i köksfönstret.... de behöver tydligen vatten varje dag ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...