måndag 24 februari 2014

Maxens hörnaEn glimt av barnkammarhörnan där den fina vimpeln från Numero 74 har kommit upp. Tavlan har ni fått se tidigare och den kommer från Formeli.

 När vi lämnade huset och flyttade hit så var tanken att vi bara skulle bo här ett kort tag och då funkade det ju hur bra som helst att sova tillsammans hela familjen i lägenhetens enda sovrum. Det fanns ett par Ikeagarderober i rummet redan, men de var inte ens fastkilade i väggen utan stod bara rakt upp och ned. Kändes varken säkert eller särskilt praktiskt, så dem slängde vi ut på Blocket inom en vecka. Sedan installerade vi ( läs:P ) en platsbyggd garderob med skjutdörrar istället och lämnade utrymme för barnsängen, en säng som faktiskt kommer från min pappa som sov där när han var barn. Nu måste vi bara hitta nytt boende innan Max växer så pass att vi behöver dra ut sängen mer:)

Tallrikshyllan köpte jag egentligen till köket (husets) och tanken är väl att ha den i ett kök igen när vi bor någon annanstans, jag är nämligen typen som köper fancy schmancy kok- och livsstilsböcker bara för att det är snyggt. Tills dess passar den bra i barnhörnan. Dock märks det att Max är äldre och har egna önskemål, han pratar en del om att han ska ha ett eget rum där Nemi inte får vara. Det kan jag förstå för hon tar mer än gärna hans leksaker - men bara när han är hemma för annars är det inget kul ju... Och jag skulle förresten älska att kunna lägga mig på sängen och prata i telefon eller lyssna på musik även på kvällen, utan att behöva tänka på att väcka ett sovande barn. För att inte tala om vilka drömmar och planer jag har inför nästa sovrum som ska inredas. Jodå. Både tapeter och sängstomme funderas det på. Men tills dess så får vi helt enkelt göra det så mysigt som vi bara kan där vi bor nu, både för stor och liten.5 kommentarer:

 1. Åh så mysigt han verkar ha det :) Trevlig vecka!
  Kram Diana

  SvaraRadera
 2. En sån fin liten hörna. Håller tummarna för att ni hittar ert drömboende snart. Hur har det gått med huset ni tittade på nyligen?

  Tack, jag mår fortfarande inte bra. Segt det här... men det blir långsamt, långsamt bättre. Om än knappt kännbart. Hoppas du mår bra? Kram.

  SvaraRadera
 3. Dom där vimplarna har jag tittat på hos Mokkasin=)) Och funderat på, så fina!
  Ser mysigt ut tycker jag.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Du är så duktig på att inreda! Och tänk, där har jag ju varit *vinkar litegrann på håll*
  Jag hoppas kunna hälsa på er snart igen.
  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Men åh så fint. Många finfina detaljer!

  Traktormössan är en specialbeställning för länge sedan av en sömmerska så den finns tyvärr inte att köpa.
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...