lördag 8 februari 2014

Love Kusmi


Efter flera års uppehåll då jag mest sällskapsdruckit när vi haft gäster eller varit bortbjudna så har jag nu blivit så sugen på te mest hela tiden. Min nya favorit, inte helt otippat, är den med chokladsmak. Jag gillar att köpa både Kusmi och Love organic styckvis och på så vis få blanda lite i telådan.

Max och hans pappa är hos frisören efter flera veckors av tjat från vår sida. Den soon-to-bee fyraåringen vill nämligen inte låta sig klippas utan strid. Så har det varit hela tiden och jag förstår inte riktigt varför. Innan jag fick egna barn läste jag om andra som hade liknande problem, vilket då verkade vara väldigt märkligt, hur svårt är det att få en unge klippt egentligen? Väldigt svårt har jag nu kommit fram till efter några år som förälder. Min mamma klippte både oss och grannar/vänner när vi var yngre och tanken var att hon skulle klippa även Max. Men efter några gånger då han hyperventilerat och mormor nästan börjat gråta av dåligt samvete så testar vi istället frisören (även om jag kan tycka att 300 spänn för att klippa av några centimeters hår är rätt onödiga pengar).

Han är dock expert på undanflykter, det lilla barnet. Redan när han började prata så försökte han komma undan  genom att påstå att han skulle minsann klippa sig "på lördag" eller möjligtvis "halv åtta". Alla "hot", mutor ich utpressningsförsök är helt lönlösa, men idag hoppas jag att jag får se ett någorlunda prydligt barn här hemma... Han har ju tyvärr ärvt mitt hår på det sättet att det växer himlans fort.

När de kommer hem så ska vi kika på en ny bilbur till Nemi. Den som hon haft fram tills nu är egentligen Lovis gamla och den har hon nu växt ur. Hon växer verkligen som ogräs, fast mentalt hänger hon inte med riktigt och det gäller verkligen att vara snabb på att kasta sig undan när hon får för sig att hon ska göra en rusning upp i soffan och sätta sig i närmaste knä, hehe:)

Igår var vi förresten på Ikea i ett ärende och då skulle jag passa på att spana in kollektionen Bråkig som ju släpptes tidigare under dagen. Vi var där vid fyra och då var det mesta slut!! Helt otroligt! En personal berättade att det kom en massa folk redan när de öppnade... Många, även jag, har ju bloggat om den här serien, och visst var jag lite nyfiken, men SÅ fantastisk var den ju inte? Väl?

Önskar er en fin lördag!

3 kommentarer:

 1. De är för roliga på ursäkter. Min lillebror satt aldrig stilla men ville bli snaggad så han fick alltid målas med kajal en tid efter då han är lika mörk som mig. :)

  Trevlig lördag!

  SvaraRadera
 2. Nja, att köa för att köpa på ikea är inte min grej, jag tänker att det kommer igen. Dom fyller ju på liksom=))

  Kan tänka mig att hon växer så det knakar! Mötte en rottishane igår som var 6 månader. Jag hade tippat på ett år om inte ägaren sagt något.
  Han var helt underbar med den där stora kroppen och det barnsliga sättet!
  Min pälsboll var dock skeptisk till hans lekinviter...mest för att han höll på att bli knockad mest hela tiden, hehe

  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 3. Kära du!
  Vilket härligt flyt du har, "Selma" är verkligen igång! Det är roligt att läsa den, du har en sådan bra balans mellan tips och berättelser om ditt liv tycker jag.
  Heja dig!
  Stor kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...