tisdag 25 februari 2014

Washitejp slim

Egenfixade kortet inför kalaset.
I flera år nu har jag ständig haft ett litet förråd av washitejper, något jag använder till det mesta. Perfekt när man vill sätta upp något som inte väger så mycket till exempel, även om jag med tiden har lärt mig att det kan vara väldigt skiftande kvalitet på de olika rullarna, alla fäster inte lika bra. Nu har jag precis fått hem tre stycken "slim", det vill säga extra smala tejper och de passade jättebra till födelsedagskortet. Jag beställde mina hos Mokkasin, men de finns på andra sidor med, som Darling things. Tips till fellow pysselnördar alltså:) 

 I helgen var Max på kalas hos kompisen Thea. Det var sammanlagt cirka 10 barn där och det är egentligen lite för mycket för M. Han är, som bästa Fridan så fint uttryckte det i ett mail häromdagen, en "försiktig general", och det stämmer ju bra. Han höll mig i handen och vågade knappt titta på varken barn eller föräldrarna först. Och lekte med dem gjorde han inte alls, de var för vilda för hans smak och röjde runt, sprang både ute och inne och fäktades och hade sig, medan han låg på köksgolvet och grejade med något slags bondgårsbyggnad som pappan i familjen hämtat till honom och så trallade han på "som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig":)

Vi åt hamburgare, godaste chokladtårtan och det öppnades paket innan det var dags för fiskdammen som Max väntat så på. Godis är han egentligen inte så intresserad av, det är nog mest spänningen och att man får en  påse att kika i och ta med hem som är kul. Och ballongen såklart! Han var rätt bekymrad när han såg att ett barn råkat glömma sin ballong kvar... Svårt dock med tiderna på kalasen har jag märkt. Nu var det sagt två timmar och i slutet blev det jäktigt då föräldrar stod och trampade i hallen och paketen inte öppnats färdigt och fiskdammen då... Kan ine låta bli att fundera på om livet verkligen är så stressigt att man inte hinner vänta några extra minuter så att barnen får avsluta sitt besök? Theas föräldrar berättade dock att när deras äldsta son var liten hade de haft ett kalas där de glömde skriva dit sluttiden så barnen gick knappt att bli av med sedan:) Hur länge har ni kalas för era barn och vad är lagom egentligen?


3 kommentarer:

 1. Bästa Tanjan :)
  Å, barnkalas! Kalla mig gärna naiv, men jag tycker att det ska bli så roligt att ordna det för Valentin! Nu nalkas ju hans 1-årsdag och det blir firande med oss tre bara, eftersom Valentin faktiskt trivs bra när han får hålla sina rutiner och det är lite lugnare. Kanske bjuder vi över ett par av de bebisar vi brukar träffa, så de får stöka lite någon timme eller två.
  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Förresten är kortet toppenfint, och tack för tips! Det uppskattas alltid :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...