onsdag 26 februari 2014

Shine on me

Bilder via Artilleriet

 Efter att alltid lika hyllade Lotta Agaton stylat Strings monter på årets upplaga av Formex så snyggt med en "You are not lost. You are here"-skylt så började folk sukta efter liknande. Nu har Artilleriet tagit in svenska Bxxlght ljusbox med olika texter på. Absolut ett lyft i rätt miljö, min egen favorit bland dessa är Bonjour. För fler lampor, kika in hos Artilleriet.

2 kommentarer:

 1. Fantastisk fin lampa och vilket fint kort du gjort. Det där med kalas är alltid ett dilemma tycker jag. Här bor vi ganska trångt så att bjuda hem tio barn finns inte på kartan. Vi har firat födelsedagarna utomhus på lekplatsen, förra året gjorde vi det med att grilla korv över öppen eld, det var trevligt;) Och du två timmar tycker jag är lagom, mina barn är i alla fall helt slut efter två timmar bus och stoj;)

  Tack för alla fina ord inne hos mig, du ska veta att jag uppskattar dem och att jag läst din senaste kommentar om och om igen och blir lika varm i hjärtat var gång;) Tack.
  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 2. Rolig inredningsdetalj som lyfter.
  Sv. tack. Hoppas innerligt att jag får mina böcker utgivna. Jag saknade också förebilder i böcker som barn och ungdom. Det är nog därför jag valt att fokusera på just viktiga ämnen som är så lätt att hyscha ner till tystnad, skam och skuld. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...