tisdag 18 februari 2014

När man drömmer om en herrgård...

Bilder: Fastighetsbyrån via Hemnet.

Nämen, om man skulle ta och flytta hem till Värmland igen då? Herrgården Älvkullen, Sunne, med gigantisk trädgård och tja, vackraste delen av landskapet är i mitt tycke just Fryksdalen med Mårbacka och omnejd. 6,5 miljoner får man hosta upp, men då får man å andra sidan både kakelugn och "amerikansk film-trappa". Fler bilder finner du här

p.s: vi har hittat ett hus som skulle passa oss bra. Ingen herrgård dock, men ändå:) Tyvärr har vi inte möjlighet att gå upp särskilt mycket högre än utgångspriset, så vi hoppas bara nu att den ska finnas kvar fram tills visningen. Annars är det många bostäder som säljs innan det, men då ska man ha råd att erbjuda en viss summa över priset... 

9 kommentarer:

 1. Åååå! KAKELUGN! Vill ha!
  Håller tummarna för huset, nu är det baske mig er tur!
  Många kramar

  SvaraRadera
 2. Priset per kvadratmeter är verkligen olika. Sunne herrgården är väldigt fin! Tur man drömma :)
  Lycka till jag håller tummarna för er!

  SvaraRadera
 3. Oj så fin! Blir också sugen på Värmland i omgångar, nära till fin natur och släkten i Norge. Och bra priser jämfört med Skåne. Man får drömma lite i alla fall ;)

  Håller tummar och tår att ni får huset!
  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Till och med så att jag blir sugen på Värmland. Men så tänker jag att någon ska ju putsa alla de där fönstren också... och det kan inte bli jag. Så jag bor väl kvar i den alldeles vanliga villan istället :)

  SvaraRadera
 5. Jag tackar jag=)) En herrgård skulle jag inte säga nej till! Men det är som sagt galna pengar...Hoppas att det går bra med huset!!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Spännande med husletande och husköp. En herrgård hade ju aldrig suttit fel, den här var ju superläcker. Hoppas ni får ert drömhus till slut

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 7. Åh vad spännande. Jag håller tummarna hårt. Nu ska det väl ändå vara eran tur! Kram.

  SvaraRadera
 8. Wow vilket ställe, ibland vill jag verkligen lämna Stockholm och byta ut vårt hus mot ett stort pampigt hus på landet. Man får ju så mycket mer för pengarna!

  Stort lycka till med husjakten!

  kram

  SvaraRadera
 9. Du som älskar Norrland, skulle ha sett huset som säljs här i närheten för bara 350.000:- Men jag hittar det inte nu, så det är nog sålt. Nio rum och kök, kakelugnar och enorma rum och fönster. Stor gård och lantligt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...