tisdag 15 april 2014

Familjen Ägg


Det allra enklaste av diy:s, dekorera dina ägg med hjälp av klistermärken. Dessa låg i fiskdammspåsarna på Max kalas och här har jag gjort en liten familj med mamma, pappa och dotter. Livar garanterat upp påskmiddagen och funkar för alla åldrar. Det finns säkerligen liknande lite varstans, men de här fann jag hos Tiger. De små äggkopparna köpte jag i somras hos Illum bolighus på Emporia, Malmö. De är från Ferm Living som är ett favoritmärke.

Här i lilla staden skiner solen, men blåsten, denna blåst som alltid finns med på västkusten, gör att det är ganska kallt. Nemi solar sig på balkongen och väntar på att vi ska gå ut "på riktigt" och själv kan jag inte låta bli att låta tankarna vandra, bort till något som kanske kan bli vårt. Jag är en listmänniska av födsel och ohejdad vana som det brukar heta, gjorde tidigt långa listor över vad mina framtida hundar skulle heta, för jag var inte gammal när jag insåg att ett liv utan hund bara är ett halvt liv i min värld. Men nu är det inte hundnamn på listorna, nej det är tapeter och fina ting till väggarna, och vaser och annat som jag vill inkludera. Topplån och bottenlån och värmekällor och handpenningar och samfälligheter, vad är det mot tapeter?:)

Fin tisdag kära ni!

7 kommentarer:

 1. Åh så söta ägg :)
  Det låter onekligen som du/ni är inne i en spännande process, hoppas den leder er rätt!

  SvaraRadera
 2. Men så söta ägg!!! Och så spännande med hustankarna! Minns hur det var när vi köpte vårt hus, skitläskigt! Men så här i efterhand inser man att det faktiskt inte var så farligt trots allt, bara underbart ;)

  Kram Sara

  P.S. Det får nog bli en åkgräsklippare, vill ju ha mannen i gott skick ;)

  SvaraRadera
 3. Supersöta små rackare det där! Heja dig :)

  SvaraRadera
 4. Åh, är det hus eller renovering på gång? Så fantastiskt härligt att få planera ett nytt hem :)

  Och de där äggkopparna var riktigt, riktigt fina. Skulle gärna få flytta in hos oss också :)

  Tack för din otroligt värmande kommentar hos mig. Gjorde mig verkligen riktigt glad. Tack ♥

  SvaraRadera
 5. Hej jättefin blogg som du har! Nu finns det både en Blog Hop och en giveaway på min blogg om du skulle vilja delta! http://gladalinjen.blogspot.se/2014/04/blog-hop-blowout.html

  SvaraRadera
 6. Vilket roligt och jättefint påskpyssel. Här har det blåst jättemycket hela dagen och på eftermiddagen kom även regnet på besök. En snabbvisit hoppas jag. Kram.

  SvaraRadera
 7. Haha... Jadu, vad är väl lån och sånt mot inredning? Hihi.... Jag hållet nog med dig där även om inte mannen min gör det! Man ska spara (som den smålänning han är) och helst ha både hängsel och livrem! Jag kollade på rum 21 och ville ha de ljuva så pastellfärgade vaserna du tipsade om, men de var slut! Snyft! Hoppas allt är bra med ett annars och att du kom fram till blåkulla som du skulle! Kramar och glad påsk till er alla!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...