fredag 25 april 2014

Shoppingtips, ett lass med rabatter!

AfSvedala hos AgnesAmelia

Vi har nu fått reda på att kommer att bli två förhandsvisningar här på tisdag. Hoppas hoppas på att det kanske blir en budgivning redan då? Det ska bli riktigt spännande då det har varit väldigt skilda priser på bostäderna här på vår lilla länga, trots att de är i stort sett likadana (med lite olika tillval dock). Det har skiljt flera hundra tusen på slutpriset bara på några månader... I helgen lär det bli ganska tyst härinne då det blir fullt upp inför tisdagen, men jag ville kika in och tipsa om lite shopping nu när den 25:e kommit:)

 AgnesAmelia verkar inte göra annat än att ha rabatterbjudanden, och just nu är det flyttrea med 35 % . I sortimentet finns numera af Svedalas bäddset som jag beundrar så. Koden är Lagerflytt
  
Country dreams har just nu 30 % på allt från Odd Molly (ett märke jag har en del av i garderoben)

Ellos har 50 % och fri frakt med koden 295874

H&M har (som jag berättade om tidigare i veckan) 30 % på valfri vara med koden 1605

Rum21 har en kampanj med upp till 15 % inom kategorin förvaring

Glossybox släpper en specialbox igen, de gör det några gånger per år, och denna gång är det en box som passar till mors dag för den som letar present, kika här för mer info.

Selected style har säsongsrea som startade igår

Den här helgen kör Polarn & Pyret en drive och ger 100 kronor rabatt för varje 500, och i butikerna bjuds det på fika och ballonger till barnen

Provrummet har öppnat en popup-store i Mood-gallerian i Stockholm. Den är öppen 25/4 till 31/8 och där säljs främst plagg från Pernilla Wahlgrens kollektion, men även annat. För oss som bor på rätt sida landet *skojar* så har de sitt showroom öppet en dag i veckan, då får man bege sig till Borås för att handla.

Ha en fin helg hörrni! Kram

1 kommentar:

  1. Jag håller alla tummar och alla tår allt jag har för att det ska gå smidigt med försäljningen!
    Kramar

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...