lördag 12 april 2014

Fantastic Five

Veckans F.F. är färgsprakande och inte helt oväntat en aning påskinspirerad. Enjoy!

Bildkälla

 Ja, vi kickar väl igång med en riktig snyggning. Nu är vi visserligen några månader in i år 2014, men jag vill tipsa er om duktiga Only Deco Love som bjuder på en vårig variant av den grafiskt svartvita kalendern hon så generöst delat med sig av. Jätteläcker tycker jag, och länkar mer än gärna till Only Deco Loves sida där du alltså helt gratis kan hämta din egen kalender.Via Diy or Die hittade jag detta söta enkla pysslet som man med fördel kan använda istället för ett påskägg- eller varför inte sätta dit en liten blomma att ta med om du är bortbjuden till påsk? Upphovskvinnan är bloggaren bakom Mer Mag och du hittar en bra beskrivning inne hos henne.Åh, så smart! Vi har fasligt många pixiböcker, men de försvinner hela tiden känns det som. Nu har jag upptäckt de här smarta små hyllorna som alltså är tillverkade för att passa just pixiböckerna. De finns i flera färger och med olika djur, den här stal mitt hjärta:) Finns bland annat hos Lekmer.


Den här finingen har jag bloggat om tidigare, men ni är säkert ett gäng som inte sett den tidigare och därför får den komma med på veckans lista. I kategorin påskpyssel har duktiga Mini-eco gjort en egen miffy-girlang och inne hos henne hittar ni det som behövs för att få till en egen. Hur underbart söt på en skala?:)Och så avslutar vi den här femman med ett boktips. Det verkar inte vara någon ände på de bakböcker som kommer till tack vare att författaren bloggat en tid, och den senaste i raden heter Holy Sweet - dessertdrottningarnas hemligheter. Om boken står det:

I Holy Sweet finns inspiration, recept och mängder av konkreta tips. Hur gör man världsklassiga macarons, optimerar smakkombinationer eller skapar dessertbord utifrån olika teman? Det bjuds på praktiska råd om hur man med både enkla och lite mer avancerade medel kan förgylla barnkalas och dop, möhippor och tjejmiddagar, afternoon tea och vickningar, sommar- och vinterfester, påskmiddagar och nyårspartyn. Gå hela vägen och skapa ett dignande dessertbord eller välj ut några detaljer som får lyfta sockerkakan.

Det låter som en bok jag borde läst innan allt kalasande dessa veckor:) Efter att ha sett bilder på en blogg från releasepartyt  så är jag nyfiken på boken, och omslaget ser verkligen lovande ut. Hos Bokus kostar den 183 sek, och vill du ha den signerad så köper du den hos Inreda.com - dock kostar deras underskrift nästan en hundring tydligen...?:)4 kommentarer:

 1. Den där boken blev jag nyfiken på!
  Ha en skön söndag!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Åh så många fina tips! Tack!

  SvaraRadera
 3. Så mycket fint du visar :) toppen tips. Tack. Ha en fin dag, kram kram

  SvaraRadera
 4. Superfina tips. Har skrivit ut kalendern nu:)

  KRAM och glad påsk!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...